fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Tengerparti Esküvő Helyszínek: Ötletek a Nagy Napra

Sok magyar párnak álma, hogy egy tengerparton mondja ki a boldogító igent. Azonban egy tengerparti esküvő tökéletességéhez némi előkészület és tervezés szükséges. Ebben a blog bejegyzésben számos ötletet és tippet osztok meg a tökéletes tengerparti esküvő létrehozásához.

tengerparti esküvő helyszínek

Helyszínválasztás: Az első és legfontosabb lépés a külföldi esküvő helyszínének kiválasztása. Válassz olyan tengerparti helyszínt, amely a Te és a párod stílusához és elképzeléseihez illik. Miamiban a homokos partszakaszok és szigetek számos lehetőséget kínálnak, hogy egyedi helyszínt találjatok az esküvőtökre.

Tengerparti Esküvő Helyszínek

South Beach: Az ikonikus South Beach Miamiban egyedülálló tengerparti esküvői helyszínt kínál. A finom homok, a pálmafák és a híres Art Deco stílusú épületek lélegzetelállító háttérként szolgálnak az esküvőhöz. A napfelkelte varázsa a tengerparton magával ragadóvá teszi az egész eseményt.

Key Biscayne: Key Biscayne gyönyörű partjai a nyugalom és a romantika szimbólumai. A homokos strandok és a zöld növényzet összjátéka olyan képet fest, amely a paradicsomra emlékeztet.

Vizcaya Museum and Gardens: A Vizcaya Museum and Gardens történelmi hangulata és mesés kertjei egyedülállóan romantikus helyszínt teremtenek. A gyönyörű kúriában és a csodásan kialakított kertekben az esküvők szinte mesebeli élményt nyújtanak.

The Palms Hotel & Spa: Ez a luxus üdülőhely a homok és a tengerparti elegancia párosításával bűvöli el az esküvői párokat. A csodálatosan díszített kertek, a látványos medencék és a gyönyörű kilátás a tengerparton magával ragadó és exkluzív élményt biztosítanak.

legvagányabb tengerparti esküvők

Bill Baggs Cape Florida State Park: Ez a természetvédelmi terület a virágzó növényzet és a fehér homokos partok közötti harmóniát hozza létre. A világítótorony és a gyönyörű kilátások fantasztikus helyszínt biztosítanak egy romantikus tengerparti esküvőhöz.

The Ritz-Carlton Key Biscayne: A Ritz-Carlton eleganciája és kifinomultsága a tengerparti esküvők iránt érdeklődő pároknak tökéletes választás lehet. A csodálatos kilátás, a kiváló szolgáltatások és a luxus környezet garantálják a felejthetetlen élményt.

Azonban ne csak Miamiban gondolkodjatok. A tengerparti esküvők előnyei Florida nyugati partján, különösen Naples és Fort Myers területén, hogy magukba foglalják a nyugodtabb hangulatot, a lenyűgöző naplementéket, a természetközelséget és a könnyű elérhetőséget. Ezek a területek intimebb és romantikusabb élményt nyújtanak azoknak, akik a nyugodtabb tengerparti esküvő varázslatát keresik a nyüzsgőbb keleti parthoz képest. Florida nyugati partjának Naples és Fort Myers területei általában nyugodtabbak és kevésbé zsúfoltak, mint a keleti parton található Miami. A kevesebb ember és a pihentető hangulat ideális környezetet teremt a romantikus pillanatokhoz. A Florida nyugati partja híres a lélegzetelállító naplementékről, amelyek rendkívüli hangulatot teremtenek az esküvői ceremóniákhoz. Naples és Fort Myers partjai kiválóan alkalmasak a naplementés esküvők megtartására, ahol a tenger és az égbolt színkavalkádja romantikus emlékeket hoz létre. A kevesebb zsúfoltság és a nyugodtabb környezet miatt a tengerparti esküvők Naples és Fort Myers területein intimebb és személyesebb élményt nyújtanak.

magyar Tengerparti eskuvo

Naples Beach: Naples Beach lenyűgöző fehér homokjával és a Mexikói-öböl csodás türkizkék vízével a romantika és a varázslat otthona. A naplementék itt különösen lenyűgözőek, és a homokos part széles teret nyújt az esküvői szertartásokhoz.

Naples Botanical Garden: A Naples Botanical Garden gyönyörű virágokkal és növényekkel teli környezetben található. A lenyűgöző kilátások, a tóparti pavilonok és a trópusi kertek romantikus és intim esküvői helyszínt teremtenek.

LaPlaya Beach & Golf Resort: Ez a luxus üdülőhely a Gulf of Mexico partjánál található, és magával ragadó tengerparti esküvői helyszínt kínál. A finom homok és a tengerparti elegancia tökéletes háttért teremt a nagy napotokhoz.

tengerparti esküvő Miami esküvő esküvők Miamiban

Lovers Key State Park: A Lovers Key State Park különleges természeti környezettel rendelkezik, és tökéletes választás azok számára, akik intim tengerparti esküvő helyszínt keresnek. A homokos strandok, a mangrovék és a híres szerelmes hangyák hídjának romantikája itt megtalálható.

Pink Shell Beach Resort & Marina: Ez a tengerparti üdülőhely Fort Myers Beachen fekszik, és lenyűgöző kilátást és szolgáltatásokat kínál. A homokos partok, a tengerparti pavilonok és a modern kényelmi lehetőségek egyaránt részei az itt található tengerparti esküvői élménynek.

Időpont és Évszak: Az időpont és az évszak meghatározó szerepet játszik a tengerparti esküvők sikerében. Ellenőrizzétek az időjárási előrejelzéseket az adott évszakra és helyszínre vonatkozóan, és válasszatok olyan időpontot, amikor a legkevesebb eső és vihar várható.

Ruha és Öltözködés: A tengerparti esküvőhöz válasszatok könnyedebb, légiesebb ruhákat. A menyasszonyi ruha lehet hosszú vagy rövid, laza szabásvonalú és könnyű anyagokból készült. A vőlegény és a násznép is válasszon könnyű, kényelmes öltözékeket, például laza öltönyöket vagy ruhákat.

Hangulatos Ceremónia: A tengerparti esküvők magukban hordozzák a romantika és a természet közelségét. A ceremóniát tartsátok a tengerpart közelében vagy akár a homokon is. A tengerzúgás és a gyönyörű kilátás kiegészíti a romantikus hangulatot. Szervezzetek egyedi szertartást, például homokszertartást, amely jelképezi két élet összefonódását.

Víz alatti fotózás

Gasztronómia és Fogadás: A tengerparti esküvők fogadása is lehet lazább és informálisabb. Válasszatok tenger gyümölcseiből készült fogásokat, friss salátákat és könnyű koktélokat. A tengeri ételek és a trópusi gyümölcsök szerves részei a tengerparti esküvő menüjének.

Fotózás: A tengerparti esküvő fotózása elképesztő lehetőségeket kínál. A napnyugtában készült képek, a tengerparti séta és a hullámok közötti pillanatok örökké emlékezetesek maradnak. Béreljetek profi esküvői fotóst, aki kihasználja a természetes fényt és a lenyűgöző környezetet.

tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE