fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Külföldi Esküvő – Esküvő Miamiban

Häring Ottó vagyok, Miamiban élő díjnyertes esküvői fotós.

 

Magyar pároknak szervezek esküvőket itt Floridában.

Azoknak ajánlom Miami óceánpartját akik nem szeretik a felhajtást, és egy teljesen másfajta esküvő az álmuk. Számukra a különleges esküvő először is egy különleges külföldi helyszínt jelent távol a stressztől és a mindenkinek megfeleléstől.

Elkerülhetitek a nagy vendégfogadással járó szervezés miatti hónapokon át tartó stresszt. A nagy napon nem kell semmi mással törődnötök, csak megélni a csodás pillanatokat.

Miami önmagában is különleges helyszín, az esküvőtökön végig személyesen jelen vagyok, készítem a fotókat, videókat, vagyis a minőség és a felejthetetlen elmény garantált.

Az itt kötött házasság honosítható Magyarországon és Europában mindenhol.

Ezen kivül pedig itt a világon a legegyszerűbb az ügyintézés és a honosítás. Csak két útlevélre van szükségetek! Semmi más nem szükséges. A hivatali ügyintézés fél óra. Máshol hosszadalmas es időigényes es rengeteg költséggel jar, amelynek nagy része csak a ceremónia után derül ki.

Magyar nyelven történik a szertartás. De válaszhattok más nyelvet is, ha a párod nem beszél magyarul. A szertartást magyar anyakönyvezető fogja vezetni. Van egy ún. floridai esküvői regisztrációs díj ami 89 dollár. Nincs más adminisztrációs költség.

Nem kell előre fizetni semmit és hivatali ügyintézés 30 percet vesz igénybe a több hónapos utánjárás helyett. Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és sokat spórolhattok amellett, hogy igazi, maradandó elményekkel tértek haza.

Az esküvői csomagok 485 dollártól kezdődnek.

Az amerikai esküvői fotós honlapom: Miami Wedding Photographers

Hasznos Tippek Tengerparti Esküvőhöz

Tengerparti esküvői dekoráció magyar pároknak

Miért éppen Miami? Külföldi Esküvő + Nászút Egyben

Külföldi házasság honosítása Magyarországon a gyakorlatban

 

 

 

 

Miami, mint külföldi esküvői helyszín

legjobb tengerparti esküvő helyszíneMiért Miami???

 

 1. Először is, Miamiban és Floridában az esküvőhöz csak a két útleveletekre van szükség. Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Nem kell lefordítani semmit sem! Nem kell a Közigazgatási Hivatalhoz rohangálni és nem kell a pénzt költeni hivatalos idegennyelű fordításra. Azt a pénzt inkább költsétek el a pálmafák alatt valami másra. Akkor sem kell semmilyen dokumentum sem, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban.
 2. Én leszek a fotós és a videókat is én készítem. Nem lesz meglepetés. A minőség garantált. Nagyon fontos, hogy a honlapon található összes képet én készítettem. Ezek nem az internetről “összehalászott vagy letöltött” képek. A fotók Miamiban tartott magyar esküvőket és valós magyar párokat örökítenek meg. Nagyon fontos ez, mivel sok más helyen olyan képeket láttok amelyek nem is abban az országban lettek elkészítve, vagy olyan fotós által aki biztosan nem lesz ott a Ti esküvőtökön. Nem mindegy, hogy milyen képeket és videót visztek haza magatokkal, mire emlékeztek és mit mutattok meg a barátaitoknak, családotoknak gyermekeiteknek a jövőben…
 3.  Nincs várakozási idő. Mivel nem kell dokumentumokat beszerezni, ezért akár holnap utánra is le lehet szervezni az esküvőt.
 4. Nem kell polgári házasságlevél az egyházi esküvőhöz. Az egyházi esküvő esetében nem szükséges a keresztlevél (sőt az sem baj, ha nem vagytok megkeresztelve), sem a plébánia hivatal által kiállított igazolásra. Nem kell semmilyen egyházi dokumentum!
 5.  Az anyakönyvezetőhöz személyesen viszlek el benneteket. Az adminisztráció körülbelül fél órát vesz igénybe. (Utána már mehettek is le Miami Beach-re a partra strandolni.) Ezt követően bármikor megköthető a házasság.
 6.  Fontos, hogy a házasság honosítható Magyarországon! A világ legtöbb egzotikus helyén kötött házasságot sajnos Magyarország nem ismeri el. Az ittenit viszont igen!
 7.  Nem kell angolul beszélnetek, magyar nyelven történik a szertartás. De kérhettek más nyelvet is. Ahol tudok segítek és fordítok nektek.
 8.  Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Az éghajlat trópusi, és egész évben jó az idő.
 9. Az Egyesült Államokban már nem kell vízum.
 10. Sok újabb légitársaság olcsón repül az USA-ba.
 11. Teljes körű az ügyintézés. Nektek csak le kell jönnötök a tengerpartra.
 12. Igény szerint profi tengerparti esküvői dekorációt biztosítunk számotokra. Esküvői dekorációs honlapom: www.floridaoceanweddings.com

külföldi esküvő helyszínek(Norbi és Réka Gyomaendrődről)

Esküvő és nászút külföldön

Miami éghajlata kiegyensúlyozott, egész évben a meleg idő jellemzi és a Karib térség időjárásához lehet hasonlítani.

Külföldi esküvők és nászutak(Szilvi és Zoli)

Külföldi esküvői képekKülföldi esküvők és nászutak(Anita + Zsolt)

Romantikus tengerparti eskuvo

külföldi esküvőkNem vicc! Az év bármelyik napján megházasodhattok. Itt egész évben jó az idő!

külföldi házasságkötés nászútAz esküvőt követően fotózhatunk a víz alatt is!

külföldi házasságkötéskülföldi házasságkötés külföldön kötött esküvőkülföldi házasságkötés helszínek

(Zoltán és Réka)

külföldi házasságkötés helszínek

Az esküvőt követően meg is kezdhetitek a nászutatokat. Miamiból és Fort Lauderdale-ből (fél óra Miamitól) indul az összes hajóút a Karib-Szigetkre. Másnap már a Bahamákon, Dominikán vagy a Kajmán szigeteken lehettek.

külföldön szeretnénk összeházasodnikülföldi házasságkötés helszínek

Fehér homokos tengerpart, pálmafák, vízesés, vitorlás jacht…amit akartok.

esküvő helyszínének kiválasztás esküvő helyszínének kiválasztása külföldöntengerparti esküvő helyszínének kiválasztása külföldöntengerparti esküvő helyszínének kiválasztása

A képek modern stílusban készülnének a Ti útmutatásotoknak és igényeiteknek megfelelően.

A fő célom az, hogy fotók elmeséljék az esküvőtök/utazásotok történetét.

esküvő-tengerpartesküvő-tengerpart

nászút és esküvő egyben nászút és esküvő egyben   külföldi házasságkötési helszínek

A helyszínt Te választod meg. Segítek a helyszín kiválasztásában címekkel. Én fotós vagyok főállásban, de tudok ajánlani esküvőszervezőt, ha nagy csoporttal jöttök vagy speciális igényeitek vannak. Ha az az álmod, hogy az oceánban állva akarsz megházasodni, vagy a tengerparton egy általad kiválasztott pálmafa alatt, vagy egy vitorláson az oceán közepén, vagy egy korallzátonyon a víz alatt, én bármit el tudok intézni és profi képeket tudok készíteni bárhol, bármikor.

Bérelhettek autót is az esküvőhöz, mint Laura és Péter tette:

egzotikus esküvő

külföldi házasságkötési helszínek olcsó külföldi házasságkötési helszínek megfizethető külföldi házasságkötési helszínek külföldi házasságkötési helszínek vőlegény menyasszony házasság kölföldön házasság kölföldön

 

Ez vagyok én a kislányaimmal Gyöngyivel és Laylaval:

Ha kérdésetek van, akkor hívhatjátok a húgomat, Gyöngyit, Magyarországon: 30/436 8257, vagy elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon: +1 786 444 9743. Email: info@haringphotography.com

Facebook a linkre kattintva: Otto Haring

Beszélhetünk skype-on is. A Skype azonosítóm: drottoharing

A többi esküvői képeimet erre a linkre kattintva tekintheted meg: tengerparti esküvő

Szükséges dokumentumok külföldi esküvőhöz

|

házasságkötés-külföldön

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése
Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása
További képek tengerparti esküvőkről: Tengerparti Esküvő Képek
tengerparti esküvő kettesben
külföldi esküvő
külföldi esküvő tapasztalatok
külföldi esküvő olcsón
tengerparti esküvő európában
tengerparti esküvői ruha
Miami Esküvő
Miami Esküvők
Meglepetés lánykérés
Lánykérés külföldön

tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE