fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Hagyományos esküvő szülők, nagyszülők nélkül? Hivatalos tengerparti esküvő a megoldás

Aki nagy esküvőt szervez Magyarországon, az nem vágyik másra, mint hogy önfeledten, a családdal, a nagyszülőkkel, szülőkkel, kisgyermekekkel, barátokkal együtt tudják szeretetben tölteni azt az időt. Sajnos ezt az elképzelést a vírus nagymértékben megváltoztatja. Nem vagyok biztos, hogy a jövőben a fiatalokon kívül más részt fog venni az esküvőtökön. Ezzel a gondolattal meg kell barátkozni mindenkinek.

Tény az, hogy a vírus csak akkor lesz “teljesen” (valamennyire) uralható, ha meglesz az ellenanyag. Az pedig idénre nem várható az biztos. Egy átlagos ellenanyag kifejlesztése 5-12 év. A SAARS ellen még mind a mai napig nincs oltás. Pedig az a járvány nem tegnap volt. Lehet, hogy őszre alábbhagy a dolog, életbe lép a nyájimmunitás, de ez nem jelenti azt, hogy a vírus nem lesz jelen. Jelen lesz, nem fog elmenni sehová. Ennek tudatában hogyan ültethetünk be a 100 fős tömegbe az időseket, szülőket, nagyszülöket, asztmásokat, kisbabásokat, magas vérnyomással együtt élőket, stb.? Ők továbbra is fogékonyak lehetnek rá. A násznép vajon hogyan fog dönteni, megéri-e kockáztatni, hogy valakinek “hazavigye” a vírust? Hogy fogod magadnak megmagyarázni, ha valakivel történik valami az esküvőd után? Azt is lehetséges, hogy sajnos a vendégek nagy része kénytelen “felélnie” a tartalékait.  Látom, hogy vannak országok, ahol kezdenek visszaállni a dolgok a normál kerékvágásba, újraindul a munka stb., de ez nem jelenti azt, hogy meg is oldódik a probléma.

téli esküvő helyszínek olcsón miami florida

Magyarországi ismerősömék most kezdték el szétosztani a meghívókat az őszi esküvőjükre. Megdöbbenve tapasztalták, hogy többen is mondták, hogy nagyon sajnálják, de idén biztosan nem tudnak eljönni mert anyagilag nem úgy állnak már és félnek is.
Nehéz úgy megtartani az esküvőt, hogy a számotokra fontos emberek nem lesznek ott. Hiszen ez is a lényege az esküvőnek otthon. Ha a vírus le is csengene, senki nem fog puszival, öleléssel gratulálni, nem mernek majd táncolni mert túl közel lesznek egymáshoz.

Legyen meg idén az hivatalos esküvőd egy gyönyörű helyen. Kössétek össze egy felejthetetlen nászúttal. Jövőre, vagy valamikor azután pedig tartsatok egy vacsorával ősszekötött bulit amit hívjatok lagzinak, akkor amikor a szüleitek és nagyszüleitek is biztonsággal részt vehetnek.

tengerparti esküvő
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE