fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

A képeket, a dekorációt és a videót én fogom készíteni és nem egy harmadik személy

tengerparti esküvő heszínek trópusi esküvő pálmafák exotikus

Haring Ottó vagyok, Floridában elő professzionális tengerparti esküvői fotós és videós. Tengerparti esküvők esetében fontosnak tartom a képek és a videó kihangsúlyozását, mivel az emlékeken kívül csakis ezek maradnak meg. Nem sok értelme van a különleges tengerparti esküvőknek, ha a hazatérést követően nem lehet gyönyörködni a képekben. Sajnos ez elég gyakori más helyeken. Minden esetben javaslom, hogy győződjetek meg arról, hogy minőségi fotós ill. videós rőgzíti az esküvőt. Tengerparti esküvőknél a esetek 99%-ban olyan fotós fotózik, aki éppen ráér aznap. Ők a legtöbb esetben nem érdekeltek a minőségben. Mi soha nem szerződtetünk másokat a minőség megóvása érdekében. A honlapon szereplő összes képet és videót mi készítettük személyesen. Az esküvőtökön magyar anyakönyvezető lesz és magyar vidós/fotós. Nem szükséges, hogy folyékonyan beszéljetek angolul.

Egy profi esküvői fotós olyan szakember, aki rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és kreativitással az esküvői pillanatok megörökítésére. A tapasztalatnak köszönhetően képes felismerni az érzelmeket és a fontos pillanatokat, és elkapni azokat a tökéletes pillanatokat, amikor a boldogság és az öröm ragyog az arcotokon. Egy profi esküvői fotós rendelkezik a legjobb minőségű fotós felszereléssel és a legfrissebb fotós technikákkal, amelyek lehetővé teszik számára, hogy a legjobb képeket készítse az esküvőtökön. A professzionális felszerelés biztosítja a magas felbontású és éles képeket, valamint a jó minőségű fényképeket, még rosszabb fényviszonyok között is. A profi technikák lehetővé teszik a fények és árnyékok játékának kihasználását, valamint a kompozíciós trükkök alkalmazását a tökéletes képek létrehozásához.

Nagyon sok honlap és utazási iroda “kölcsönvett” képekkel és videó anyaggal reklámozza a szolgáltatást. Ez teljesen etikátlan és nem helyes. Javaslom a párnak, hogy ragaszkodjon ahhoz, hogy személyesen ismerjék meg az esküvöjükön megjelenő esküvői fotóst vagy videóst. Sajnos volt már arra eset többször is, hogy az én honlapomról “leemelt” képpel próbálták a tengerparti esküvős fotós szolgáltatást reklámozni más országokban.

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése
Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása
További képek tengerparti esküvőkről: Tengerparti Esküvő Képek
tengerparti esküvő kettesben
külföldi esküvő
külföldi esküvő tapasztalatok
külföldi esküvő olcsón
tengerparti esküvő európában
tengerparti esküvői ruha
Miami Esküvő
Miami Esküvők
Meglepetés lánykérés

 

Az amerikai esküvői fotós honlapom: Miami Wedding Photographers
Hasznos Tippek Tengerparti Esküvőhöz
Tengerparti esküvői dekoráció magyar pároknak
Miért éppen Miami? Külföldi Esküvő + Nászút Egyben
Külföldi házasság honosítása Magyarországon a gyakorlatban
Szükséges dokumentumok külföldi esküvőhöz
Autóbérlés az USA-ban
Tengerparti képek és videó minőségének fontossága
Anita beszámolója tengerparti esküvőjéről

CLOSE