fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

ANNA ÉS GERGELY

Anna és Gergely tavaly kerestek meg, hogy az esküvői fotósuk legyek. A helyszín választása, Miami, a napfény városa nemcsak az esküvői ceremónia helyszínéül szolgált, hanem egy csodálatos élményt is biztosított mindannyiunk számára. A ceremóniára a South Beach egyik eldugott részén került sor, ahol a fehér homok és a türkizkék víz tökéletes hátteret biztosított. Anna tengerparti esküvői ruhája egyszerűen bámulatos volt. Háttérben a lágyan hullámzó tenger látványa meghitt hangulatot teremtett. A tengerparti esküvők varázsa abban rejlik, hogy a természet maga szolgáltatja a díszletet, és ezúttal sem volt ez másképp.

Az esküvő életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napja, így nem csoda, hogy mint Anna  és Gergely tette, sokan különleges helyszínen szeretnék megünnepelni. Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a magyar párok körében, hogy külföldön, egzotikus helyszíneken tartsák az esküvőjüket. Miami, az Egyesült Államok napfényes városa, egyre több magyar pár számára válik vonzó esküvői célponttá. De miért is érdemes éppen itt kimondani a boldogító igent?

Pazar időjárás egész évben

Miami híres trópusi éghajlatáról, amely egész évben kellemes, meleg időjárást biztosít. Az állandó napsütés és a kellemes hőmérséklet ideális hátteret nyújt az esküvői ceremóniához és a hozzá kapcsolódó programokhoz. Nem kell aggódni az eső vagy a hideg miatt, laza szellős, nyárias tengerparti esküvői ruhát javaslunk. Az időjárás nem okozhat kellemetlen meglepetéseket a nagy napon.

tengerparti esküvői ruha

Lélegzetelállító helyszínek

Miami rengeteg gyönyörű helyszínt kínál, legyen szó tengerparti esküvőről, elegáns szállodák kertjéről vagy történelmi épületekről. A fehér homokos tengerpartok és az azúrkék óceán látványa mesés hátteret biztosít a ceremóniához és az esküvői fotókhoz. Az olyan ikonikus helyszínek, mint a Vizcaya Múzeum vagy a Coral Gables-i Biltmore Hotel, elegáns és egyedi esküvői élményt nyújtanak.

Romantikus nászút lehetőségek

Az esküvő után Miami tökéletes kiindulópont egy romantikus nászúthoz is. Fedezzétek fel a város látványosságait, élvezzétek a híres South Beach hangulatát, vagy induljatok egy karibi hajóútra. A lehetőségek szinte végtelenek, így a nagy nap után is felejthetetlen élmények várnak rátok.

Kényelmes utazási lehetőségek

Bár Miami messze van Magyarországtól, a közvetlen repülőjáratok és a modern infrastruktúra könnyűvé teszi az utazást. A város nemzetközi repülőtere számos járatot kínál Európába.

tengerparti esküvői ruha

Tengerparti Esküvő Miamiban, Anna és Gergely

CLOSE