fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Tengerparti Esküvő: Egyszerűség két útlevéllel – Miért válaszd Miamit más tengerparti helyszínek helyett?

Ha álmaitok tengerparti esküvőjét egy festői környezetben képzelitek el, Miami tökéletes választás lehet számotokra. Nemcsak lenyűgöző helyszíneivel és trópusi hangulatával varázsolja el a párokat, de a hivatalos házasságkötési folyamat is rendkívül egyszerű. Tudtátok, hogy Miamiban mindössze két útlevélre van szükség ahhoz, hogy hivatalosan is összeházasodjatok? Ebben a blogposztban bemutatom, miért érdemes Miamit választani más tengerparti esküvői helyszínek helyett, ahol az ügyintézés sokkal bonyolultabb lehet.

tengerparti esküvői helyszínek

A hivatalos házasságkötés Miamiban

Miami, az Egyesült Államok egyik legkedveltebb esküvői célpontja, rendkívül egyszerű és gyors házasságkötési folyamatot kínál a magyar párok számára. Az alábbi lépések szükségesek ahhoz, hogy hivatalosan is kimondjátok a boldogító igent:

Házassági engedély igénylése: Az első lépés, hogy ellátogassatok velem a helyi anyakönyvi hivatalba. Itt kitöltitek a házassági engedély iránti kérelmet, amely mindössze néhány percet vesz igénybe. Természetesen tolmácsolok végig. Az engedély megszerzéséhez mindössze két érvényes útlevél szükséges.

Az engedélyt azonnal kiállítják számotokra, és mindössze kb. 90 dollárba kerül. Nincs szükség várakozási időre, így akár aznap összeházasodhattok.

Házasságkötés: Az engedély megszerzése után azonnal megtarthatjuk a ceremóniát egy gyönyörű tengerparti helyszínen.

Miami vs. más tengerparti országok

Bahamák: A Bahamákon való házasságkötés szintén népszerű a tengerparti esküvőt kereső párok körében, de az ügyintézés sokkal bonyolultabb lehet. Legalább 24 órát kell az országban tartózkodni a házassági engedély megszerzése előtt, és több dokumentum, például születési anyakönyvi kivonat és tanúk jelenléte is szükséges.

Mexikó: Mexikóban az esküvői papírok intézése még összetettebb. Szükséges a születési anyakönyvi kivonatok hitelesített másolata, vérvizsgálat, és négy tanú jelenléte. Emellett a dokumentumok hivatalos fordítása és hitelesítése is szükséges.

Maldív-szigetek: A Maldív-szigeteken tartott esküvők  nem hivatalosak, és Magyarországon nem elismertek jogilag sajnos.

Görögország: Görögországban a házasságkötéshez szükséges dokumentumok listája hosszú és bonyolult, beleértve a születési anyakönyvi kivonatot, tanúsítványokat, fordításokat és hitelesítéseket. Az ügyintézés heteket is igénybe vehet.

Miért válasszátok Miamit?

Egyszerűség és gyorsaság: Miami hivatalos házasságkötési folyamata rendkívül egyszerű és gyors. Nincs szükség bonyolult papírmunkára, várakozási időre vagy további dokumentumokra – mindössze két útlevélre van szükségetek.

Gyönyörű helyszínek: Miami mesés tengerparti helyszíneivel és trópusi hangulatával tökéletes hátteret biztosít az esküvőtöknek.

Rugalmas időpontok: Azonnal összeházasodhattok, amint megszereztétek a házassági engedélyt, így rugalmasan választhattok időpontot.

Stresszmentes szervezés: Az egyszerű ügyintézés lehetővé teszi, hogy a szervezés stresszmentes legyen, és valóban a boldogságotokra koncentrálhassatok.

Ha gyors, egyszerű és hivatalos esküvőt szeretnétek, Miami a tökéletes választás. A trópusi város nemcsak lenyűgöző helyszíneivel, hanem az egyszerű ügyintézéssel is elvarázsolja a párokat. Hagyjátok a stresszt otthon és gyertek Miamiba!

tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE