fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Néhány tipp és ötlet arra, hogy mire lesz szükséged, ha tengerparti esküvőt tervezel

A tengerparti esküvők rendkívül romantikusak és varázslatosak. Fontos azonban, hogy az  esküvői előkészületeknek különleges kihívásokkal kell szembenézniük.

téli esküvő lehetőségek hol tartsam az esküvőmet

Először is, fontos, hogy megfelelő helyszínt válassz. A tengerparti esküvők általában a homokos parton vagy egy sziklás tengerparton kerülnek megrendezésre. Azonban fontos, hogy a helyszín ne legyen túl zsúfolt és zajos, és hogy a vendégeknek kényelmes legyen.

A tengerparti esküvőknek különleges dekorációra van szükségük. Az olyan dekorációs elemek, mint például a strandi koszorúk és a homokba írt üzenetek hozzájárulnak az esküvő hangulatához. A dekorációban használt színeknek a tengerparti hangulathoz kell illeszkedniük, például a kék, a türkiz és a homokszín árnyalatai lehetnek.

 

esküvői dekoráció tengerparton

Az esküvői ruháknak kényelmeseknek és könnyűeknek kell lenniük. Az esküvői ruhának meg kell felelnie az adott tengerparti helyszín és időjárás követelményeinek. Az elegáns dekoltázsok, a rövid ujjak és a könnyű anyagok tökéletes választást jelentenek a tengerparti esküvőkhöz.

tengerparti eskuvo kulfoldon

A cipőknek kényelmesnek és praktikusnak kell lenniük. A magas sarkú cipők helyett érdemes inkább kényelmes szandálokat vagy flip-flop papucsokat választani, hogy a homokban könnyedén tudjunk járni.

külföldi esküvő képek helyszínek

Az esküvői menünek is alkalmazkodnia kell a tengerparti környezethez. Az olyan friss és könnyű ételek, mint például a halak, a tenger gyümölcsei és a gyümölcsök tökéletes választást jelentenek. Fontos, hogy a vendégek számára elegendő ivóvíz álljon rendelkezésre, hogy elkerüljük a kiszáradást.

Az esküvői fotózáshoz megfelelő fény- és helyzetbeállításra van szükség. Az esküvői fotózásnak az adott tengerparti helyszínhez kell igazodnia. A korai vagy késői órákban, amikor az árnyékok szebbek.

tengerparti esküvő helyszínek

tengerparti esküvő olcsón
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE