fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Miami Éghajlata – Mikorra tervezzük az esküvőt? Tengerparti esküvő szervezése, Miami esküvő

Mikorra tervezzük a tengerparti esküvőt? Mikor lesz ideális az időjárás? Mikor mondd ki a boldogító igent? Floridát a napsütés államának (Sunshine State) is nevezik. A Golf-áramlatnak köszönhetően Miami éghajlata egész évben meleg.

Miami esküvő a legjobb tengerparti esküvő helyszínek

Miami és egész Florida a legkedveltebb házasságkötési és nászutas hely az USA-ban. Rendkívüli népszerűségét egész évben kellemes klímájának, fantasztikus tengerpartjának és pezsgő éjszakai életének köszönheti.

Az éghajlat trópusi – monszun keverék, emiatt a nyarak forrók és nedvesek, a telek melegek kevesebb csapadékkal. A tél és az ősz enyhe és viszonylag száraz, a tavasz és nyár meleg és párás. Érezhetően hűvösebb idő november és március között van. A levegő hőmérséklet-ingadozását az óceán nagyban kiegyenlíti. A város éghajlata nagyon hasonlít a Karib-térség éghajlatához. Az esősebb évszak (nyár) májustól októberig tart. A város tengerparti fekvésének, tengerszint fölötti magasságának és a Ráktérítőhöz való közelségének köszönhetően egy átlagos nyári napon a hőmérséklet mindig 24 C°Fölött van. A legmagasabb hőmérséklet augusztusban van, eddigi legmagasabb 37 C° volt. Itt Miamiban az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Itt egész évben jó az idő.

ELÉRHETŐSÉG:

Ha kérdésetek van, akkor hívhatjátok a húgomat, Gyöngyit, Magyarországon: 0630/436 8257, vagy elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon: +1 786 444 9743.  Csörögjél amikor van időd! Az időeltolódás + 6 óra.

Email:
info@haringphotography.com

SKYPE
Skype azonosítóm: drottoharing

Viber:
+ 1 786 444 9743

Facebook messenger:
https://www.facebook.com/OttoHaring

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása

CLOSE