fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Tengerparti Esküvő Külföldön – Mik a Legfontosabb Látványosságok Floridában?

Tengerparti esküvő külföldön? Floridát sokan ismerik az Egyesült Államok legnaposabb államaként, amelynek látnivalói kimeríthetetlenek. Floridában nem csak házasodni lehet, hanem rengeteg életreszóló élményt szerezni. Több mint egy pálmafás tengerpart. Florida az ország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, rengeteg nemzeti parkkal amely számos szórakozási lehetőséget kínál. A fenti képet a telefonommal csináltam múlt hétvégén.

Miami Beach

Miami Beach az Egyesült Államok egyik legismertebb tengerparti városa, amely hatalmas szállodái, strandjai és éjszakai élete miatt híres. A South Beach területét népszerű helyszínnek tekintik, ahol rengeteg látogató érkezik az év folyamán. A tengerpart homokos és kristálytiszta vizekkel rendelkezik, és lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a napozásra, a vízi sportokra és a parti élet élvezetére.

Everglades Nemzeti Park

Az Everglades Nemzeti Park az Egyesült Államok legnagyobb trópusi erdeje, amely gazdag élővilággal rendelkezik. Az Everglades-ben a látogatók hajóval vagy kenuval tehetnek túrát, hogy élvezhessék a látványos természeti környezetet.

Az erdőben élő állatok között a krokodilok, alligátorok, nagytestű teknősök és madarak találhatók.

Ez én lennék.

Kennedy Űrközpont

Ez az én személyes kedvencem. A Kennedy Űrközpont az Egyesült Államok űrkutatási programjának egyik központja, amely magában foglalja a NASA által működtetett Cape Canaveral Űrközpontot is. Ez nem vicc. Ez egy működő űrkikötő. Okvetlenül nézzétek meg, hogy mikor van a legközelebbi ürhajó felbocsátása. Próbáljátok arra időzíteni az utatokat. Amit eddig csak a TV-ben láttál, most megnézheted élőben. A központban lehetőség nyílik az űrkutatással kapcsolatos különböző eszközök és berendezések megtekintésére. A tengerparti esküvőtöket küvetően megnézhetitek Elon Mask legújabb rakétafellövését.

Walt Disney World

A Walt Disney World Florida államban található, és az egyik legnagyobb és legismertebb vidámpark a világon. A vidámparkban számos attrakció, játék és szórakozási lehetőség található, amelyek szórakoztatóak és izgalmasak minden korosztály számára. A Walt Disney World évente több millió látogatót vonz.

Key West

Key West az Egyesült Államok legdélebbi pontja, amely a Florida Keys-szigetlánc része. Az itt található tengerpartok és strandok csodálatosak, és az egész év folyamán ideálisak a vízi sportokhoz, a napozáshoz és a kikapcsolódáshoz. Key West híres a tengeri élet megfigyelésének lehetőségéről, például a delfinekről, a teknősökről és a tengeri madarakról.

St. Augustine

St. Augustine az Egyesült Államok legrégebbi városa, amely 1565-ben alapították. Az óvárosban rengeteg történelmi látnivaló található, többek között a Castillo de San Marcos erőd, az árvaház múzeum és a fényképészeti múzeum. Az óváros híres hangulatos éttermekről, kávézókról és butikokról is.

Universal Studios Florida

A Universal Studios Florida egy másik híres vidámpark Orlando közelében, amelynek jelentős része a Universal Pictures filmstúdióinak ad otthont. A parkban rengeteg izgalmas attrakció található, többek között a Jurassic Park River Adventure, a Transformers: The Ride-3D és a Revenge of the Mummy. A parkban lehetőség nyílik a filmsztárokkal találkozásra, valamint különleges élményeket nyújtó show-k megtekintésére.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale egy csodálatos tengerparti város Floridában, amely gazdag kulturális élettel rendelkezik. Az óceánpart hosszú sétányai és homokos strandjai ideálisak a napozásra és a vízi sportokra, de a városban számos kulturális intézmény és művészeti galéria is található.

Tampa Bay

Tampa Bay a Floridai-öböl egyik legnagyobb városa, amely számos kulturális és szórakoztató lehetőséget kínál. A város híres a Busch Gardens vidámparkjáról, ahol rengeteg izgalmas attrakció várja a látogatókat. Emellett Tampa Bay-ben számos múzeum és művészeti galéria is található, többek között a Tampa Művészeti Múzeum és a Salvador Dalí Múzeum. A város híres sporteseményeiről is, például az amerikai futballról és a baseballról.

Clearwater Beach

Clearwater Beach egy csodálatos tengerparti város, amelynek homokos strandjai és kristálytiszta vízei lenyűgözőek. A városban rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között a hajózás, a vízi sportok és a halászat. A városban számos étterem és bár is található, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a helyi konyha megismerésére.

Sanibel Island

Sanibel Island egy lenyűgöző sziget, amely a Mexikói-öbölben található. A sziget a természet és az élővilág szerelmeseinek egy igazi paradicsom, tele van különleges növényekkel és állatokkal. A Sanibel Island ismert a homokkagylóiéról, amelyek az egész szigeten találhatóak. A szigeten kiváló lehetőségek vannak a horgászatra, kajakozásra és a túrázásra.

Daytona Beach

Daytona Beach híres homokos tengerpartjáról, amely több mint 37 kilométer hosszú. A város számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, például a Daytona International Speedway autóverseny-pályájának látogatását, ahol a világhírű Daytona 500 futam zajlik minden évben. A városban több múzeum és galéria is található, köztük a Daytona Beach Történelmi Múzeum és a Southeast Múzeum.

Crystal River

Crystal River egy kisváros a Floridai-öböl partján, amely kiváló hely a vízi sportok és a természet szerelmeseinek. A városban található a Crystal River Állami Park, amely híres a hatalmas forrásairól és az itt élő manatikról. A városban kiváló lehetőségek vannak a horgászatra, kenuzásra, kajakozásra és búvárkodásra. A város közelében található a Homosassa Állatpark, ahol az állatokkal való interakcióra is lehetőség van.

tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE