fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Tengerparti Esküvő Költségei. Mennyibe kerül egy külföldi esküvő?

 

Sokan kérdezitek, hogy mennyibe kerül egy tengerparti esküvő… Megkérdeztem a párokat, hogy milyen költségekkel kellett számolniuk.

Ha nem akartok sokat költeni, akkor akár 1 millióból is ki lehet hozni. Voltak párok, akik 1 millió alatt is kihozták. Persze, jó időben kell megvennetek a repjegyet és lefoglalni a szállásotokat. Összehasonlítva egy közepes esküvő több milliós költségvetésével, ez nagyon kedvező. Ráadásul, abban még nincsen benne a názsútatok.

tengerparti esküvő korfú

Utazás

Repjegy ára az idénytől függ. Február és március környékén lehet 2 jegyet már 240.000 Ft-ért venni.

“Drágább időszakokban a repjegy 300.000 HUF (Lufthansa).

A főszezonon kívüli időszakokban a legnagyobb légitársaságok akciós árakat is meghirdetnek. Ekkor 30-50.000Ft-tal olcsóbba is foglalhatsz  repülőjegyet. Az internetes repülőjegy keresőnkben mindig megtalálod a legfrissebb légitársasági repülőjegy akciókat.

Budapesti indulással a legolcsóbb Miami repülőjegy árakat Turkish Airlines, Air France, a TAP Air Portugal, a Lufthansa és a British Airways kínálja. Mellettük érdemes még American Airlines akciós Miami repülőjegy árait is figyelni.  Nemcsak budapesti, de bécsi indulást is érdemes beírni online repülőjegy keresőnkbe, sok esetben kapunk a budapesti áraknál olcsóbb repülőjegyeket.”

A legolcsóbban akkor jövünk ki, ha Miami repülőjegyünket tavaszi vagy őszi dátumokra foglaljuk le. Ezekre az időszakokra a légitársaságok is gyakrabban akciózzák le a repjegyek árát, akár indulás előtt rövid idővel is vásárolhatunk olcsó Miami repülőjegyet.

tengerparti esküvő szervezése

Szállás

“Egy hét szállás a szárazföldön 260.000 HUF körül volt, 3 nap Miamiban, a többi nap itt-ott Floridában, viszonylag egyszerű szállásokon. Ha 3+os vagy jobb szállodába mennének, az drágább lesz, mi ezen spóroltunk egy kicsit.

Hajút esküvő előtt vagy után

“A hajóút volt a második héten, ott kb. 1700 USD volt kettőnknek az út, de ez Norwegian, MSC-vel ez is kijöhet olcsóbban. Norwegian viszont jó. Erre az árra még jön a programok ára, itt lehet pár dollártól többszáz dolláros is.”

Autóbérlés

“Az autóbérlés 620 USD volt egy hétre (Mustang)”. Ha nem kabrio sportkocsit akartok bérelni, akkor úgy 250-300 dollárral számoljatok.

Hivatalos esküvő honosításának költségei

“A hivatalos fordítást Budapesten az OFFI-nál csináltattuk, 2 éve volt és karakterekkel számolnak, nekünk egészen pontosan 24.414 HUF volt. (3434 karakter volt.)

 

Anita:

Mi 2019 márciusában fogadtunk örök hűséget Veled, nálad, általad. ?
Az árakat euroban tudom írni, aztán mindenki átszámolgatja.
Repjegy: kb 1500 euro (KLM légitársaság, amszterdami átszállással és Economy Premium jegy volt, ami a turista + kategória)
Szállás: 1200 euro, Miami Beach északi felén, Sunny Isles Beachen egy utcányira a parttól egy apartman hotelban, 10 éjszakára)
Autó: szintén 10 napra (chevrolet camaro) kb 400 euro, extra biztosítással.
Ezenkívül kb 80 dollár volt a kérelem díja a hivatalban.
Összességében ennyi volt a költségünk, plusz a költőpénz természetesen.
Véleményem szerint ennél olcsóbban is ki lehet hozni, mert mi mindenhol a közép kategóriát választottuk, kivéve az autónál. ? ?
Nem ez volt a kérés tudom, de annyit még hozzátennék, ha újra férjhez mennék (de nem fogok ?), akkor újra és csakis az Ottónál tenném! Felejthetetlen élmény és csodás szervezés!”

 Gréta

Én is segítek azoknak akik hasonló módon szeretnének megházasodni mint ahogyan azt Mi tettük. 🙂
Mi a vírus teljes kitörésének peremén 2020 március 10.-én házasodtunk meg Ottó segítségével, árakat fontba tudom megadni.
Repülő jegy British airways, kettő átszállással Manchester + London Heathrow, economy class: £1280 (8 hónappal hamarabb vásároltuk meg)
Esta visa kettőnknek: $15
Szállás egy butik hotel volt ami 15 perc kocsi útra volt a parttól 6 éjszaka: £758
Autó bérlés Alamo által 2 hétre egy Jeep cherokee teljeskörű biztosítással (azért Jeep, mert bejártuk Florida nevezetes helyeit és kellett a hely a bőröndöknek ?) £560 előre foglaltuk ezt is kb 3 hónappal valamint béreltünk egy Ford Mustang-ot a nagy napra ami biztosítással £56-ba került
Üzemanyag költségeink a kettő héten úgy, hogy rengeteget utaztunk nem érte el a $120-at ?
Maga az esküvő költség rajtatok áll, akartok e dekorációt vagy sem, teljes videózást szeretnétek vagy csak a ceremónia 🙂 szóval itt konkrét összeget nem tudok mondani
Mi összesen a kettő hét alatt 6 szállodába voltunk és sok helyen étterembe ettünk és minden városba részt vettünk fizetős programokon is szóval a költőt pénz és a szállás az igényeken múlik 🙂
Összesítve a kettő hét nekünk £7000-8000 volt, de ebbe bele számoltam a szállásokat a költő pénzt az esküvőt a kocsi bérlést sőt még a Magyarországon megvásárolt gyűrűt is.
Amennyiben nem akarsz hónapokig stresszelni és azt akarod valóban rólatok szóljon ez a nap akkor válaszd Ottót!!
100%-ig megbízható és segítőkész! Hozzá tenném még, hogy ez nem “csak” egy esküvő, hanem egy nászút költsége is ?!!!
Irány Miami!!! ???❤️?

Judit

Mi 2017 augusztusában házasodtunk össze Ottó közreműködésével, segítségével, jelenlétében ? Nekünk kb. 1,6-1,7 millió forintba került, ebben nem volt benne a gyűrűpár és az én ruhám.
2,5 hétig voltunk kint, közben tettünk egy plusz kirándulást is Washingtonba & Philly-be, így az is megdobja az összeget, szóval ez elhagyható. ?
Akkor 150e Ft volt a repjegy fejenként a Lufthansaval, Bp-Frankfurt-Miami, az első 9 napra egy Mustang convertible volt nálunk. Az Alamonál akkor 1 hétnél hosszabb bérlés jelentős kedvezményt jelentett, kb $400 volt fullos biztositassal.
A szállásunk erre az első 9 napra Fort Lauderdale-ben volt egy innben, $86/ej aron. Közel volt a part, csendesebb is az a rész, nekünk jobban bejött megszállni.
A csokromért kb. $60-t fizettünk.
A fenti összegben benne van az engedély ára (kb. 90 dollár), az esküvő ára a fotókkal és a vőlegény ruhája is, amit ott vettünk.
Egy percig sem bántuk meg, hogy így döntöttünk ❤️

A külföldi esküvő honosításáról itt olvashattok: Külföldi hivatalos esküvő honosítása

tengerparti esküvő korfú
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE