fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Mit viseljen a vőlegény a tengerparti esküvőn?

A tengerparti esküvők egyre népszerűbbek manapság, és nem csoda, hiszen a napfényes, homokos partok, a szellő és a tenger hangja egyedülálló hangulatot teremtenek az ünnepi alkalomhoz. Azonban, amikor arra kerül a sor, hogy mit viseljen a vőlegény egy ilyen esküvőn, a dolgok egy kicsit bonyolultabbá válnak.

Az első és legfontosabb szempont, hogy a vőlegény kényelmesen érezze magát a ruhájában, különösen egy ilyen környezetben, ahol a hőség és a magas páratartalom magas. Azonban a vőlegénynek emellett elegánsnak és megfelelően öltözöttnek kell lennie az alkalomhoz.

külföldi esküvő képek

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb lehetőségeket arra, hogy milyen ruhát viseljen a vőlegény egy tengerparti esküvőn.

Világos színek

A tengerparti esküvők általában világos és élénk színekben jelennek meg, és ez vonatkozik az esküvői öltönyökre is. Az élénk színek, mint a türkiz, kék, zöld vagy piros, nagyon jól mutatnak a tengerparti környezetben.

Lazább öltözet

A tengerparti esküvők általában lazább, könnyedebb hangulatúak, így a vőlegénynek nem kell mindig teljesen formális ruhában megjelennie. A legjobb lehetőség ebben az esetben egy könnyű, kényelmes öltözet, mint például egy könnyű, gyapjú vagy pamut ruha. Ezek a ruhadarabok kényelmesek és légáteresztők, így nem fogják megnehezíteni a vőlegény életét, miközben mégis elegánsak és alkalomhoz illőek. Ajánlott a könnyű, légáteresztő anyagokat választani az öltözködéshez. Az olyan anyagok, mint a len, a pamut, a selyem vagy a gyapjú keverékei ideálisak lehetnek a vőlegényeknek. Az ilyen anyagok segítenek elkerülni az izzadást és kényelmes viseletet biztosítanak a melegben.

Öltöny

Az öltönyt én kerülném.  Akkor viseld, ha egy nagy esküvőd van és ha a ruhakód formálisabb. Az öltöny lehet világosabb színű, mint például a fehér, a szürke, a kék vagy a bézs. Az öltönyök anyaga lehet könnyű, légáteresztő anyagok, mint például a gyapjú, a pamut vagy a len. Az öltönyhöz választhatsz egy könnyű inget, vagy akár egy hosszú ujjú, lenge szabású inget, amely kényelmes és elegáns is. Az ingekhez válasszon könnyű, világos anyagokat, és kerülje a sötét színeket, mivel ezek hőt tartanak magukban.

tengerparti esküvő görögország

 

Az öltözékek kiegészítői

Az öltözék kiegészítői legalább olyan fontosak, mint maga az öltözék. Válasszon könnyű anyagból készült cipőt, mint például a bőr szandált vagy a könnyű vászoncipőt, hogy megakadályozza a láb izzadását. A sötétből vagy könnyű színekből álló kalap lehet a megfelelő választás, amely nemcsak védelmet nyújt a nap ellen, de elegáns is.

külföldi esküvői csomagok szállással

A nyakkendő és a zsebkendő szintén kiegészítők, amelyek nagyban hozzájárulnak az öltözék eleganciájához. Válasszon világos, könnyű anyagból készült nyakkendőt, vagy hagyja el teljesen a nyakkendőt, ha a ruhakód és az alkalmi jelleg lehetővé teszi. a vőlegény öltözékének illenie kell a menyasszonyi ruhához és az esküvői témához. Az öltözék stílusa, színe és anyaga is passzolnia kell a menyasszonyi ruhához, és az egész összhatásnak harmonikusnak kell lennie.

A vőlegény saját stílusa

Az öltözék kiválasztásánál mindig figyelembe kell venni a vőlegény saját stílusát és kényelmét is. Az esküvő az ő napja is, és az öltözéknek tükröznie kell a személyiségét és a stílusát is. Ha például a vőlegény egy kicsit laza, bohém stílusban érzi magát jól, akkor az egész öltözéket is ennek megfelelően kell megválasztani.

esküvő megszervezése külföldön

Az esküvő helyszíne

Az esküvő helyszíne szintén fontos tényező az öltözék kiválasztásakor. A tengerparti esküvők általában informálisabbak és lazaabbak, mint a hagyományos, templomi esküvők. Az esküvő helyszíne lehet homokos tengerpart vagy éppen egy elegáns, tengerparti hotel területe. Az öltözéknek meg kell felelnie az adott helyszínnek és környezetnek is.

Vőlegény kényelme

Végül, de nem utolsósorban, a vőlegény kényelme is fontos tényező az öltözék kiválasztásánál. Az esküvő az ő napja is, és fontos, hogy jól érezze magát a kiválasztott öltözetben. Ha a vőlegény kényelmetlenül érzi magát az öltözékben, akkor ez negatívan befolyásolhatja az egész napját.

tengerparti esküvő máltán

Összefoglalva, a vőlegénynek olyan öltözéket kell választania, amely megfelel az alkalmi jellegnek, de ugyanakkor kényelmes és illeszkedik a tengerparti esküvő hangulatához. Ha nincs nincs ötleted, akkor érdemes lehet konzultálni a menyasszonnyoddal vagy velem a megfelelő öltözék kiválasztásához.

Néhány ötlet a vőlegény öltözékéhez tengerparti esküvőre:

Könnyű, lélegző anyagú öltöny: A könnyű, légáteresztő anyagok nagyon fontosak a meleg időjárásban. A könnyű vászon- vagy pamutöltönyök például kiváló választások lehetnek a tengerparti esküvőkre.

Klasszikus fehér ing: A klasszikus fehér ing sosem megy ki a divatból, és a tengerparti esküvőkön is jól mutat. Az inget akár kék vagy más színes nadrággal is kombinálhatjuk.

Polo póló: A polo póló is ideális lehet az informálisabb tengerparti esküvőkre. A könnyű, légáteresztő anyagú polo pólók kényelmesek, laza eleganciát sugároznak.

Kaki nadrág: A kaki nadrágok nagyon kényelmesek és könnyen kombinálhatóak. Jól passzolnak a laza, tengerparti hangulathoz.

Kalap: A kalapok kiváló védelmet nyújtanak az erős napsütés ellen, és egyszersmind divatos kiegészítők is lehetnek a tengerparti esküvőkhöz. A vőlegény választhat baseball sapkát vagy hagyományos kalapot is.

Napszemüveg: A napszemüveg nem csak védelmet nyújt a nap sugarai ellen, hanem nagyon divatos kiegészítő is lehet. Az időjáráshoz és az öltözékhez megfelelő napszemüveget érdemes választani.

 

külföldi esküvő képek
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE