fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Miért éppen Miami? Külföldi Esküvő és Nászút Egyben

Külföldi Esküvő és Nászút? “Hála Ottónak, megúsztuk a hónapokon át tartó stresszt, amivel egy esküvő szervezése jár. Ha itthon tartjuk, jó eséllyel naponta összeveszünk a dekoráció színén, az anyósokkal a vendéglista és negyvenhetedik ági rokon kötelező meghívása miatt kaptunk volna össze, arról nem is beszélve, hogy a rokonság az ország minden tájáról jött volna, már a helyszín kiválasztása sem lett volna egyszerű. Ha még ezek után sem szakítunk és eljutottunk volna az esküvő napjáig, a pap előtt ájultan rogytunk volna össze a fáradtságtól. Egyedül az éjféli töltött káposztát hiányoltuk, mert azt mindketten imádjuk. :)”

Az itteni esküvő rólatok fog szólni és nem másokról! Világot láttok, nyaraltok, “nászutaztok” és egyszerűen csak jól érzitek magatokat. Azoknak a házasulandóknak ajánlom Miami óceánpartját, a külföldi esküvőt és nászútat akiknek egy teljesen másfajta esküvő az álmuk. Azoknak, akik minőségi esküvői képeket és videót szeretnének a tipikus magyar esküvő “stresszes” hangulata nélkül.
Miami önmagában is különleges helyszín, az esküvőtökön végig személyesen jelen vagyok, készítem a fotókat, videókat, vagyis a minőség és a felejthetetlen elmény garantált.

Külföldi Esküvő és Nászút

Miért éppen Miami???

  1. Először is, Miamiban és Floridában az esküvőhöz csak a két útleveletekre van szükség. Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Nem kell lefordítani semmit! Nem kell a Közigazgatási Hivatalhoz rohangálni és nem kell a pénzt költeni hivatalos idegennyelű fordításra. Azt a pénzt inkább költsétek el a pálmafák alatt valami másra. Akkor sem kell semmilyen dokumentum sem, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban.
  2. Én leszek a fotós és a videókat is én készítem. Nem lesz meglepetés. A minőség garantált. Nagyon fontos, hogy a honlapon található összes képet én készítettem magyar párokról. Ezek nem az internetről “összehalászott vagy letöltött” képek. A fotók Miamiban tartott magyar esküvőket és valós magyar párokat örökítenek meg.
  3. A házasság valódi és érvényes. A házasság honosítható Magyarországon! A világ legtöbb egzotikus helyén kötött házasságot Magyarország sajnos  nem ismeri el. Az ittenit viszont igen! Ezenkívül lehetőség van szimbolikus (jogilag nem érvényes) házasságra is.
  4. Nincs várakozási idő. Mivel nem kell dokumentumokat beszerezni, ezért akár holnap utánra is le lehet szervezni az esküvőt. Egy nap azért kell, hogy kiérjetek Miamiba.
  5. Nem kell polgári házasságlevél az egyházi esküvőhöz. Az egyházi esküvő esetében nem szükséges a keresztlevél (sőt az sem baj, ha nem vagytok megkeresztelve), sem a plébánia hivatal által kiállított igazolásra. Nem kell semmilyen egyházi dokumentum!
  6.  Az anyakönyvezetőhöz személyesen viszlek el benneteket. Az adminisztráció körülbelül fél órát vesz igénybe. (Utána már mehettek is le Miami Beach-re a partra strandolni.) Ezt követően bármikor megköthető a házasság.
  7.  Nem kell angolul beszélnetek, magyar nyelven történik a szertartás. Nem árt, ha egy kicsit beszél valamelyikötök angolul, a mindennapos eligazodás miatt. Ahol tudok segítek és fordítok nektek.
  8.  Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Az éghajlat trópusi, és egész évben jó az idő.
  9.  Szerencsére az Egyesült Államokban már nem kell vízum sem.
  10. Igény szerint profi tengerparti esküvői dekorációt biztosítunk számotokra. Esküvői dekorációs honlapom: www.floridaoceanweddings.com

Miami esküvő a legjobb tengerparti esküvő helyszínek

 

Az amerikai esküvői fotós honlapom: Miami Wedding Photographers
Hasznos Tippek Tengerparti Esküvőhöz
Tengerparti esküvői dekoráció magyar pároknak
Miért éppen Miami? Külföldi Esküvő + Nászút Egyben
Külföldi házasság honosítása Magyarországon a gyakorlatban
Szükséges dokumentumok külföldi esküvőhöz
Autóbérlés az USA-ban
Tengerparti képek és videó minőségének fontossága
Anita beszámolója tengerparti esküvőjéről

tengerparti esküvő heszínek trópusi esküvő pálmafák exotikus
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE