fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Látnivalók Floridában

Miami: Art Deco negyed, Boardwalk, Ocean Drive, Collins Avenue, Fisher Island, South Beach, Botanikus Kert, South Pointe Park

A lehetséges kirándulásokból mi ezeket ajánljuk:

  • A történelmi Biltmore Hotel a Coral Gables-ben.
  • A Barnacle State Park a Coconut Grove-on. 1891 készült el, így a legidősebb ház Miamiban.
  • A Bill Baggs State Park-i világítótorony a Key Biscayne-en.  Bérelhetsz egy biciklit vagy egy napozóágyat és napernyőt a tengerparton.
  • Egy séta a az Art Deco negyedben,
  • Egy séta Miami belvárosának vízpartján. Érdekeljen a történelem, vásárlás vagy a művészet, nem hagyhatod ki ezt a látványos részét a városnak.
  • Little Havana és a híres Calle Ocho meglátogatása.
  • Sétálj egyet a Graffiti of Wynwood mentén, ahol a helyi és idelátogató „írók” műalkotásai keltették életre a város egyik legvibrálóbb részét.

Florida: Everglades, Kennedy Űrközpont, Florida Springs, Key West, Ernst Hemmingway Háza

Wynwood

Stresszmentes Esküvők Miamiban Magyarul

South Beach, Ocean Drive, Art Deco negyed

Miamiban található a világ legnagyobb Art décó-negyede. Ez a huszonhárom utcából és 960 épületből álló blokk a város tán legizgalmasabb része, amit hívnak még Old Miami Beach-nek is. Egyszerre mutatja meg a város egy fontos korszakának építészetét, valamint bárjaival, szórakozó helyeivel az éjszakai élet egyik központja. Ezek a húszas és negyvenes évek között épült Art décó-épületekre ma olyanok, mintha újak lennének. Nincs olyan régen, hogy felismerték a bennük rejlő értékét, és nekiálltak sorra felújítani őket. Mára színesebb és pedánsabb a környék mint valaha, nem véletlen, hogy ez a város egyik legkeresettebb turstagettója.

Nagyon sok régi amerikai autót lehet látni az utcákon:

miami tengerparti esküvő

Nem kell különösebb vonzalom az építészethez, hogy jól érezd itt magad. Minden épület egy külön műalkotás, de ha konkrét úti célt keresel, sétálj végig az Ocean Drive-on.

tengerpartiesküvőruha tengerpartieskuvo tengerpartiesküvő??? tengerpartiesküvőhelyszínek tengerpartiesküvő tengerpartiesküvőiruhák

Key West

Florida Key-s egy fogalom errefelé. Azoknak a kis szigeteknek a gyűjtőneve, amelyek a félsziget végénél kezdődve, mintegy folytatása a szárazföldnek, elválasztva az Atlanti-óceánt a Mexikói-öböltől, 150 kilométeren át.

key west tengerparti esküvő

És természetesen az óceán:

Florida National Parks

tengerpartiesküvőruha tengerpartieskuvo tengerpartiesküvő??? tengerpartiesküvőhelyszínek tengerpartiesküvő tengerpartiesküvőiruhák tengerpartiesküvőszardinia tengerpartiesküvőiárak #külföldiesküvő külföldiesküvő

key west tengerparti esküvő
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE