fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

tengerparti esküvő legjobb helyszínek
tengerparti esküvő csomagok árak (1)
külföldi esküvő lehetőségek
tengerparti esküvő görögország
tengerparti esküvő csomagok árak (5)
külföldi esküvő képek helyszínek tengerpart
legolcsóbb külföldi esküvő
tengerparti esküvő szervezése
tengerparti esküvő máltán
000039190030
tengerparti esküvő csomagok árak (3)
tengerparti esküvő legjobb helyszínek
téli esküvő helyszínek olcsón miami
Tengerparti Esküvő + Nászút és Külföldi Esküvő Miamiban
külföldi esküvő képek helyszínek
tengerparti esküvő csomagok árak (2)

Tengerparti esküvőt szeretnél? Itt van pár fontos dolog, amit ha figyelembe veszel, tökéletes lesz az esküvőd.

1. Nem megfelelő menyasszonyi ruha a tengerpartra.

Az abroncs és az uszály használata nem biztos, hogy a legmegfelelőbb választás. Bár a lányok legtöbbje csak ezekkel tudja elképzelni élete legszebb napját, jobb, ha átgondoljuk ezek hátrányait.
Bár kétséget kizáróan hercegnőt idéző kiegészitők, viseletük elegáns környezetet és szilárd talajt igényel. A homokban a tengerparton 50 méternél nem tudsz benne megtenni az biztos.
Ha ezeket viseled, egy lépcső lehet, hogy nem okoz gondot, de a homokban a mozgás már egy kicsit nehezebb. Javaslom a könnyedebb, rövidebb menyasszonyi fazont. Lehet hosszú is, de legyen könnyű az anyaga! A hosszú, könnyű ruha nagyon jól néz a tengerparton!

téli esküvő helyszínek olcsón miami florida

2. Menyasszonyi ruha anyaga

Szintén nem mindegy, milyen anyagból készül a várva várt nap gyönyörű ruhakölteménye. A könnyed anyagokban kevésbé lesz meleged. Ilyenek a szifon, a szatén és a selyem.
A tengerparti esküvők a melegről szólnak.

Legjobb, ha még otthon, kényelmesen vásároljátok meg az esküvői ruhákat, kellékeket. Ha mindezt külföldön akarjátok megtenni, az idő szűke miatt az pánikszerű rohanássá válhat, ráadásul többszörös áron. Egy egyszerű, fehér nyári ruha megfelelő tartozékokkal még szebb is lehet egy díszes, több ezer dolláros menyasszonyi ruhánál.

Ha már kiválasztottad az esküvői ruhád, csak úgy menj napozni, ha a fürdőruhád igazodik az esküvői ruhád szabásához. Ha az esküvői ruhádnak nincs pántja, a fürdődresszeden se legyen. Ugye elképzelni sem szeretnéd magad csíkos háttal a nagy napon! És vigyázz, a nap nagyon becsapós, ha borult az idő, akkor is leéghetsz.

3. Fátyol

A fátyol, főleg ha hosszú, szintén nem a legjobb ötlet a szabadtéri esküvőnél. A parton állandóan fúj a szél, könnyen elképzelheted, mit tesz ez a frizurádat fedő csodálatos csipkekölteménnyel.
A meghitt pillanatok helyett koncentrálhatnál egy elszabadult szörnyeteg megzabolázására. Nem is beszélve a várva várt fotókról, amelyeken az arcod helyén rendre egy nagy fehér köd lenne látható.
Jó esetben nem a te, hanem vőlegényed arcát takarná. Ha mindenképpen disziteni szeretnéd hajadat, használj virágokat vagy gyöngyöket – nincs is ennél romantikusabb. A rövid fátyollal általában nem szokott gond lenni, de javaslom, hogy a fátylat az esküvő után vegyétek fel. A ceremónia után nagyon jól fog mutatni!

4. Tengerparti Esküvői Frizura

A hajra ugyanezek a szabályok vonatkoznak. Egy szép kontytól egész nap elegáns lehetsz, és nem kell azt folyamatosan igazgatnod.
Persze a tengerparti szélben lágyan lobogó hosszú haj is nagyon romantikus és emellett természetes benyomást kelthet. Mindenképpen kérd ki a párod véleményét is!

tengerparti esküvp frizura hajviselet haj

5. Cipő Tengerparti Esküvőhöz

A laza talaj nem kedvez a magassarkú cipőnek sem. Ha mindenképpen ragaszkodsz a cipőhöz, akkor válassz lapos talpú cipőt (lehetnek rajta kövek, gyöngyök, stb.), de ha mezítláb vagy, az sem gond. Ez esetben viszont gondolj arra, hogy a homok nagyon könnyen felforrósodik. Ezt lehet orvosolni azzal, ha gyönyörű fehér virágszőnyegen vonulsz az oltár felé.

A vendégekkel szintén beszéljétek meg, milyen ünnepi viselet ajánlatos a tengerparton – pl. a magassarkú cipő kerülése. Vannak, akik a sötét öltönyhöz és csokornyakkendőhöz ragaszkodnának, ami a tűző napon és a hőségben nem a legjobb választás. Nyilván más a helyzet, ha templomi esküvőtök lesz. A partra azonban jobban illik egy könnyű, világos vászonnadrág vagy öltöny.

tengerparti esküvő cipő ruha

6. Dekoráció

Nagyon sok esetben javaslom a tengerparti díszítést. Nem mindenki ragaszkodik hozzá, de én úgy gondolom, hogy “keretet” ad a tengerparti ceremóniátokhoz. ajánlott kiemelni a természet szépségét kagylókkal, vízi csillagokkal, de felhasználhatjátok a tenger, a homok, és a sziklák színeit is.

Feldobja a dekorációt, ha van benne egy domináns szín, fehér, kék, rózsaszín. Jól mutatnak például a kagylók korallok különböző árnyalatai is. Javaslom összehangolni a dekoróciót a Te, a párod vagy a vendégek ruhájával, kiegészítőivel, menyasszonyi csokorral.

7. Vendégek

Elképzelhető, hogy családtagjaitok örömmel kifizetnék az utazás költségeit, csakhogy ott lehessenek az esküvőtökön. Érdemes meggondolni a kérdést, hacsak nem családi ellentétek miatt van az esküvőtök ennyire messze.
Lehet, hogy nem velük akarjátok tölteni az egész nászutat. A tengerparti esküvő igazaból rólatok és a stresszmentességről szól. Hagyjátok azt otthon, aki ezzel nem ért egyet… :):):)

8. Időzítés

A trópusokon korán sötétedik, tehát ajánlott korán kezdeni az esküvőt, hogy legyen elég idő a fotók elkészitésére. Egy jó helyi fotós gépeivel kiválóan fog alkalmazkodni a fényekhez. Fontos azonban az is, hogy néha a túl korán még rosszabb mintha sötétben fotoznánk.
A túl erős trópusi nap tönkreteheti a kreatív fotózást.

9. Szélmozgás

Ahogy már emlitettem, a parton van egy bizonyos szélmozgás, tehát ami könnyű, és nincs rögzítve valamihez, azt elfújja a szél. Ezért ha például virágszirmokon szeretnél az oltárhoz vonulni, időzítsétek a szirmok szórását az utolsó pillanatra… Rizst lehet szórni, mert nem fújja el a szél. A virágszirmokat viszont sokszor igen.

10. Dokumentumok, igazolások, fordítások

Miamiban elég az útlevél az érvényes esküvő megkötéséhez. Ez még akkor is igy van, ha egyikőtök volt már házas.

Ha szükség van dokumentumokra, akkor már fél vagy 1 évvel előtt is kezdjél el beszerezni a papírokat és fordításokat. Szokszor ezeket a hivatalos fordítás mellett meg kell küldeni az adott országba a hazasságkötést megelőzően. Ez maga sokszor hetekbe telik. Ezen kívül számoljál 100 vagy akár 200 ezer forintot is mint fordítási és egyéb kültséget a hivatalos dokumentumok beszerzéséhez. Ez előszönem lesz nyilvánvaló, és erre nem figyelmeztet senki, de gyorsan összeadódnak a költségek. Sok országban egyszerűbb a szimbolikus esküvő mint a hivatalos hercehurca. Szerencsére ez minket itt Floridában nem érint.

11. Szállás

A tapasztalat az, hogy nem fogtok sok időt eltölteni a szállásotokon. Nagyon sok látnivalótok lesz. Lehet, hogy nem minden esetben az óceánparthoz közel lévő drága szállásra van szükségetek. Azonban, sokszor igaz az a mondás, hogy nem mindig a legolcsóbb szálloda a legolcsóbb…Nézzétek meg, hogy kell-e fizetnetek a parkolásért éjszakánként.

A szállodák a házasulandók számára gyakran kedvezményesnek tűnő csomagként adják a díszítést, a fotóst, és a videóst. Ez azonban nem mindig jelenti a legjobb minőséget. A díszítés általában átlagos, a fotós és a videós pedig – mivel alkalmazott – többnyire kevésbé motivált a kreativ és újszerű megoldásokban. Az eredmény elég “gáz” szokott lenni.

12. Hivatalos vagy szimbolikus esküvő

Miamiban választható hivatalos és szimbolikus tengerparti esküvő. Míg a hivatalos esküvő kis papírmunkával Magyarországon ás a világon mindenhol honosíttatható, a szimbolikus nem.

13. Autóbérlés

Fontos, hogy ne felejtsétek otthon a jogsitokat. Nemzetközi jogsira nem lesz szükségetek. Elfogadják a magyart. Itt találtok még tübb infót az autóbérléssel kapcsolatban: Autóbérlés Esküvőhöz

14. Tegyétek különlegessé az esküvőtöket!

Vásároljatok, hozzatok magatokkal dolgokat, amik valamilyen módon tükrözi a személyiségeteket. Bele fogjuk szőni a képekbe és garantálom, hogy egyedi képeitek lesznek!

tengerparti esküvői frizura, férfi tengerparti esküvői ruha, tengerparti esküvői képek, tengerparti esküvőre ruhatengerparti eskuvo ruha tengerparti esküvői frizura, férfi tengerparti esküvői ruha, tengerparti esküvői képek, tengerparti esküvőre ruha

Elmehetünk olyan helyszínekre, amik valamilyen módon kapcsolódnak hozzátok, vagy egyszerűen tetszenek Nektek

( Kérelek írjatok egy üzenetet, ha valamit kifelejtettem vagy bármilyen hozzáfűzni valótok van! )

Ha kérdésetek van, akkor hívhatjátok a húgomat, Gyöngyit, Magyarországon:
0630/436 8257,
vagy elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon:
+1 786 444 9743.

Csörögjél amikor van időd! Az időeltolódás + 6 óra.

Email:

info@haringphotography.com

SKYPE
Skype azonosítóm: drottoharing

Viber:

+ 1 786 444 9743

Facebook messenger:

https://www.facebook.com/OttoHaring

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése
Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása
További képek tengerparti esküvőkről: Tengerparti Esküvő Képek
tengerparti esküvő kettesben

külföldi esküvő

külföldi esküvő tapasztalatok
külföldi esküvő olcsón

tengerparti esküvő európában
tengerparti esküvői ruha

téli esküvő helyszínek olcsón miami florida
téli esküvő helyszínek olcsón miami florida

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE