fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Körül belül 1 éve terveztük az amerikai utat, több állomással egy hónapon át, melynek utolsó àllomása Las Vegas. Eleinte poènkodtunk, hogy majd ott egy kis kápolnában egybe kelünk,  aztán ahogy telt múlt az idő, elkezdtük komolyan fontolóra venni a kinti esküvő lehetősègét, hiszen akkor egy nászúttal egybe kötött kaland vette volna kezdetét…

Mivel Miami volt a start, Vegas pedig a finish, szerettük volna az esküvőt az út elejère friss fejjel ès a tengerpartra áthelyezni, ahol gyönyörű különleges kèpek készülhetnek. Ez utólag is a legjobb döntésnek bizonyult, hiszen egyik másik helyszín sem volt ilyen romantikus ahol jártunk ( Orlando, New York, Los Angeles,  San Francisco és Vegas) . 

” Laza” tengerpartra illő ruhám keresése közben találtam Ottóra. 

Azonnal megfogott a stílusa ès az esküvő előtti procedura egyszerűsége. Az, hogy ez valóban a mi napunk, CSAK rólunk szól. Mindketten erre vágytunk, tudtuk ő a mi emberünk. Az itthoni tipikus családi és baráti jelenléttel fűszerezett esküvőkön mindig van valami gubanc.. egy évre előre helyszín foglalás, ezernyi ruha próba, torta/ ák kiválasztása, menü, koszorúslànyok ruhája, szülők,  testvérek barátok vélemènye, egy szóval: MEGFELELNI. 

Mi mindezektől meg akartuk kímèlni magunkat és a fotózás után elmentünk kettesben esküvői öltözékben egy szuper, a  tengerpartra és a felhőkarcolókra néző étterembe vacsorázni. Valóban az volt életünk legszebb legkülönlegesebb napja. 

Ha Ti is hasonlóan vèlekedtek és valami másra vágytok, akkor Otto Haring és Miami. 

Sok boldogságot ès életre szóló èlmènyeket kívàn Nektek 

Eszti és Bálint

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése
Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása
További képek tengerparti esküvőkről: Tengerparti Esküvő Képek
tengerparti esküvő kettesben
külföldi esküvő
külföldi esküvő tapasztalatok
külföldi esküvő olcsón
tengerparti esküvő európában
tengerparti esküvői ruha
Miami Esküvő
Miami Esküvők
Meglepetés lánykérés
Lánykérés külföldön

01
of
04
CLOSE