Külföldi Esküvő + Nászút Egyben

Häring Ottó vagyok, Miamiban élő díjnyertes esküvői fotós. Magyar pároknak szervezek esküvőket itt Floridában.Jelenleg a magyar honlapomat látod, magyar párok esküvői fotóival.
Azoknak a házasulandóknak ajánlom Miami óceánpartját akiknek egy teljesen másfajta esküvő az álmuk. Azoknak, akik minőségi esküvői képeket és videót szeretnének a tipikus magyar esküvő "stresszes" hangulata nélkül.
Az itteni esküvő rólatok fog szólni és nem másokról! Világot láttok, nyaraltok, "nászutaztok" és egyszerűen csak jól érzitek magatokat.
Miért éppen Miami???
 1. Először is, Miamiban és Floridában az esküvőhöz csak a két útleveletekre van szükség. Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Nem kell lefordítani semmit sem! Nem kell a Közigazgatási Hivatalhoz rohangálni és nem kell a pénzt költeni hivatalos idegennyelű fordításra. Azt a pénzt inkább költsétek el a pálmafák alatt valami másra. Akkor sem kell semmilyen dokumentum sem, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban.
 2.  Szerencsére az Egyesült Államokban már nem kell vízum sem.
 3.  Norvegian Air, AirBerlin, és izlandi légitársaság WOW Air is olcsón repül az USA-ba. (www.norwegian.com, www.wowair.com, www.airberlin.com)
 4.  Nincs várakozási idő. Mivel nem kell dokumentumokat beszerezni, ezért akár holnap utánra is le lehet szervezni az esküvőt. Egy nap azért kell, hogy kiérjetek Miamiba.
 5. Teljes körű az ügyintézés. Nektek csak le kell jönnötök a tengerpartra.
 6. Nem kell polgári házasságlevél az egyházi esküvőhöz. Az egyházi esküvő esetében nem szükséges a keresztlevél (sőt az sem baj, ha nem vagytok megkeresztelve), sem a plébánia hivatal által kiállított igazolásra. Nem kell semmilyen egyházi dokumentum!
 7.  Az anyakönyvezetőhöz személyesen viszlek el benneteket. Az adminisztráció körülbelül fél órát vesz igénybe. (Utána már mehettek is le Miami Beach-re a partra strandolni.) Ezt követően bármikor megköthető a házasság.
 8.  Fontos, hogy a házasság honosítható Magyarországon! A világ legtöbb egzotikus helyén kötött házasságot sajnos Magyarország nem ismeri el. Az ittenit viszont igen!
 9.  Nem kell angolul beszélnetek, magyar nyelven történik a szertartás. Nem árt, ha egy kicsit beszél valamelyikötök angolul, a mindennapos eligazodás miatt. Ahol tudok segítek és fordítok nektek.
 10.  Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Az éghajlat trópusi, és egész évben jó az idő.
 11. Nagyon fontos, hogy a honlapon található összes képet én és a feleségem készítettük kizárólag magyar párokról. Ezek nem az internetről "összehalászott" képek. A fotók Miamiban tartott magyar esküvőket és valós magyar párokat örökítenek meg.
 12. Igény szerint profi tengerparti esküvői dekorációt biztosítunk számotokra. Esküvői dekorációs honlapom: www.floridaoceanweddings.com

Miami Éghajlata – Mikorra tervezzük az esküvőt?

A Golf-áramlatnak köszönhetően Miami éghajlata egész évben meleg. Az éghajlat trópusi - monszun keverék, emiatt a nyarak forrók és nedvesek, a telek melegek kevesebb csapadékkal. Érezhetően hűvösebb idő november és március között van. A város éghajlata nagyon hasonlít a Karib-térség éghajlatához. Az esősebb évszak (nyár) májustól októberig tart. A hurrikánok is leginkább nyáron, azaz az esősebb évszakban érkeznek a térségbe. A város tengerparti fekvésének, tengerszint fölötti magasságának és a Ráktérítőhöz való közelségének köszönhetően egy átlagos nyári napon a hőmérséklet mindig 24 C°Fölött van. A legmagasabb hőmérséklet augusztusban van, eddigi legmagasabb 37 C° volt, míg a legalacsonyabb 10 C°. Az év bármelyik napján megházasodhattok. Még télen is, Szilveszterkor! Itt egész évben jó az idő.

Fields marked with an * are required
error: Content is protected !!