fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

tengerparti esküvő legjobb helyszínek
tengerparti esküvő csomagok árak (1)
külföldi esküvő lehetőségek
tengerparti esküvő görögország
tengerparti esküvő csomagok árak (5)
külföldi esküvő képek helyszínek tengerpart
legolcsóbb külföldi esküvő
tengerparti esküvő szervezése
tengerparti esküvő máltán
000039190030
tengerparti esküvő csomagok árak (3)
tengerparti esküvő legjobb helyszínek
téli esküvő helyszínek olcsón miami
Tengerparti Esküvő + Nászút és Külföldi Esküvő Miamiban
külföldi esküvő képek helyszínek
tengerparti esküvő csomagok árak (2)

“12.04. Ez a dátum mindig is különleges volt a számomra, hiszen ekkor született meg Életem Párja, Lelki Társam. Minden évben nagy odaadással készülök erre a napra, de 2017-ben ez a dátum még különlegesebb volt, hiszen akkor töltotte be Szerelmem a nagy kerek 30-at. Valami igazán szép és maradandó élményt szerettem volna szerezni neki, ezert úgy döntöttem, hogy egy utazással lepem meg.

Hónapokat szervezkedtem, keresgéltem, majd végül az úti cél nem lehetett más, mint az általa régóta preferalt floridai Miami városa. Mindezek mellett sikerült titokban beszerveznem a 2 legjobb barátját is felesegükkel együtt. Mivel mi Kanadában élünk és évente egyszer van alkalmunk hazalátogatni, jó ötletnek bizonyult, hogy egy nyaralás formájában töltsünk el közös időt magyarországi barátainkkal. Az ajándék átadásakor leírhatatlanul nagy volt az öröm, nagyon jól sikerült!!!!

Ami ezután következett az nekem is meglepi volt. Január környékén feldobta a vőlegénykém, hogy mi lenne, ha összeházasodnank Miamiban, ha már úgyis mindenáron beach weddinget szerettünk volna. En egy kicsit kételkedtem, hogy megoldható e ilyen rövid idő alatt, hiszen az utazasunk február végére volt tervezve. Rögtön el is kezdtünk keresgélni az interneten, hogy hogyan működik a floridai rendszer, amikor is belebotlottunk Ottóba. Már a weboldal is nagyon igényes es szimpatikus volt, ezért rögtön írtunk neki. A választ pár órán belül meg is kaptuk, Ottó nagyon segítőkész volt az első pillanattól kezdve, biztosítva minkat arról, hogy mindenben segít majd (nem csak fotózás). Ennek igazán örültünk, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, nem lett volna időnk megszervezni. Az egyetlen dolog, amivel törődnünk kellett, az a ruhánk volt.

Ottóval összesen kétszer beszéltünk telefonon az utazás előtt, de ez rajtunk múlt. Ahogy korábban írtam, nem igazán volt időnk foglalkozni a dologgal, nagyon lazán nyomtuk, nem izgultunk. ☺ Ehhez képest Ottó roppant készséges volt, küldött nekünk helyszíneket, csak rá kellett volna keresnünk, es dönteni, hogy melyik a legszimpatikusabb. Mi ezt sem tettuk meg. 😀

Eljött a nagy nap: utazás. Esküvőnket ottlétünk 2. napjára terveztuk be. Első nap talalkoztunk Ottóval, elkísért minket az okmanyirodába, ahol kisebb várakozas után megkaptuk az engedélyt a házasságkötéshez. Nagyon egyszerűen, és gördülékenyen ment minden. Ez délelott meg is volt, majd delután elindultuunk helyszínt keresni. Parttól partig körbejártuk fél Floridát, de a legszebb helyszínnek az Ottó által is ajánlott Cranton park tünt. Megjegyzem, hogy oda este 11-re értünk, így nem láttunk belőle sokat, rábiztuk magunkat Ottó ízlésére ☺

Következő nap: esküvő. Naplementére terveztük a ceremóniát, így a készülődést  délután 1-kor elég volt elkezdeni. Itt kiemelném a fodrászomat es a sminkesemet, akiket Ottó hozott oda. Két tüneményes nőrol van szó!!! Nagyon izgultam, semmi elképzélesem nem volt, teljesen rájuk bíztam magam. Az eredmény tökéletes lett! Imádtam, amit belőlem csináltak: egyszerű, letisztult arculat, de mégis különleges. Nem mellékesen, annyira jól éreztem magam velük, szuper jót beszélgettünk és nevettünk 🙂 Az izgalom egyből fel is oldódott.

És itt jött a gond: Már csak a ruha felvétel volt hátra indulás előtt (1 órával a ceremónia előtt vagyunk) Itt bekövetkezett minden menyasszony rémálma: leesett rólam a ruha!!! (köszönhetően az előző hetekben folytatott szálkasitásnak/diétának/méregtelenítesnek, nevezhetjük akárminek… ami ilyenkor elengedhetetlen tudjátok lányok…:D A legnagyobb hülyeség, ne csináljatok ilyesmit!!!) És, hogy fokozzuk a hangulatot, néhány kiegeszitő is otthon maradt…(pl a ruhához rendelt speckó melltartó, ami elengedhetetlen volt) Azt az érzest nem kívánom senkinek! Ott álltam gyönyörű sminkben, hajjal, es hirtelen minden összeomlott. Volt sírás, hiszti, pánik…de végül úgy döntöttünk, hogy Életünk legnagyobb eseménye nem indulhat így, ezért lemondtuk ☹ Ottó és a szertartásvezető már a parton voltak felkeszülve, csak ránk vártak. Nagyon szégyelltem magam emiatt…de rendkívül korrekten keelték az ügyet. Egy rossz szót vagy megjegyzést sem kaptunk pedig számitottunk rá.  Ezután Drága vőlegényem a híres hidegvérét megőrizve, felkarolt, és elvitt még aznap vásárolni. Beszeretük, ami még hiányzott, illetve kihoztuk a ruhából a legjobbat, így még aznap este készen is álltunk. Ezzel feladtuk Ottónak a leckét 😀  Szerencsére megint nagyon segitőkész volt, szabaddá tette magát a következő napra, leszervezte a szertartasvezetőt is, és feldobta, hogy ha már így alakult csináljuk egy napfelkeltés esküvőt ☺ Ez az ötlet nekünk nagyon tetszett, lenyugodtunk. Én persze semmit nem aludtam, szoborként ültem az ágyon, hogy a gyönyörűen megcsinalt hajam es sminkem valamilyen szinten megmaradjon reggelig 😀 (siker ☺ )

Másnap hajnal 5-kor keltünk, hogy időben a helyszínre érjünk, de természetesen ez sem sikerült, elkéstünk egy picit. A parton találkoztunk először  a szertartásvezetőnkkel (magyar), aki már az első pillanatban nagyon barátságos volt. Felfedeztünk a tekintetében valami nagyon megnyugtatót, ami egy fajta anyai gondoskodásra emlékeztetett. egyből megnyugodtunk mind a ketten. A ceremónia csodálatosan sikerült, annyira megható beszédet hallhattunk, hogy mind a ketten végig sírtuk, azóta is emlegetjük.(Mégegyszer köszönjük Éva!)

Ezután következett a fényképezkedés: én nem tartom magam fotogénnek, sőt kifejezetten frusztrál a kamera, így megint előjott a stressz: hogy álljak be, mennyire mosolyogjak stb…Ottó nagyon laza volt, rögtön lenyugtatott,az egész fotózás alatt körülöttünk ugrált, mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Sikerült is ☺ Azt éreztem, hogy nagyon élvezi, hogy minket fotózhat, izgatott volt és végig vidám. Én csak túl akartam rajta lenni, de Ottó miatt már a legelején elkezdtük mi is élvezni, felszabadultak  lettünk. Észre sem vettük, és elröppent 3 óra a napon ☺ És Ottó még akkor sem akarta befejezni, csak ötletelt es ötletelt…:D Szuper kreativ elképzelésekkel állt elő. Tényleg úgy éreztük, hogy ez most csak rólunk szól, mintha Hollywoodban lennénk a vörös szőnyegen.

Az eredmény pedig magáért beszél: mi több, mint elégedettek vagyunk a képekkel. Soha nem keszültek még ilyen fantasztikus, felszabadult, vidám fotók rólunk. A végén már észre sem vettük, hogy Ottó fényképez minket ☺

Azt hiszem, hogy összegezve elmondhatom, hogy tökeletesen sikerült Életünk Legnagyobb Napja! Még a kis csúszás is jól jött ki, hiszen kaptunk cserébe egy napfelkeltés esküvőt és egy szebb dátumot: 2018.03.01. (az eredeti 02.28 lett volna ) Mi a férjemmel félvállról kezeltük a szervezést, jóformán a ruhán kívül semmivel sem foglalkoztunk (és igen, még azt is elrontottuk 😀 ), úgyhogy mégegyszer szeretnénk megköszönni Ottónak mindent, mert tökéletesen megszervezte nekünk ezt a napot, alkalmazkodva minden bajunkhoz es hisztinkhez. A képek pedig magukért beszélnek: nekünk ez nem egy kötött fotózás volt, hanem egy vidám, felszabadult reggel a parton ☺

Mindenkinek meleg szivvel ajánlom Ottó segítségét, nem fogjátok megbánni! ;)Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és remélhetőleg sikerül a jövőben még találkozni! ☺”

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése
Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása
További képek tengerparti esküvőkről: Tengerparti Esküvő Képek
tengerparti esküvő kettesben
külföldi esküvő
külföldi esküvő tapasztalatok
külföldi esküvő olcsón
tengerparti esküvő európában
tengerparti esküvői ruha
Miami Esküvő
Miami Esküvők
Meglepetés lánykérés
Lánykérés külföldön

 

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE