fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Szomorkodsz az elmaradt tavaszi vagy nyári esküvőd miatt? Őszi és téli esküvő a Miamiban | Téli esküvő alternatívája

Siess, ne szalaszd el a lehetőséget, szárnyalj és élvezd életed nagy napját, mondd ki az igent Miamiban!

Szomorkodsz az elmaradt nyári esküvőd miatt?

Sírógörcs kerülget mert elmaradt? Lépj ki a komfortzónádból, hagyd a depressziót, légy vagány, repülj Miamiba, akár ősszel, akár télen…és házasodj itt..

Soha vissza nem térő lehetőség, árzuhanás, mégis magas színvonal, naplemente, pálmafák, óceán, vásárlás, koktélpartik…ez mind rátok vár

“Make some lemonade from the lemons life gave you”, és mondd ki a boldogító igent a napfényes Miamiban télen..make it unique…make it happen!

 

tengerparti esküvő helyszínek

Ne hagyd, hogy a csalódás elvegye a kedved, szedd össze magad és gyere ki Floridába házasodni, nézd mennyi előnye lehet:

  • Kevésbé függsz az időjárástól, Floridában télen is nyár van,
  • Álomfotók készülhetnek, álomkörnyezetben,
  • Pénzt spórolsz,
  • Könnyebben foglalsz szabad időpontot,
  • Megúszod a bonyolult szervezést,
  • Egyszerű és pénztárca barát ügyintézés,
  • „Party time”, Christmas is around,
  • Könnyebben szabadulsz a munkahelyedről ünnepek idelyén,
  • Romantikus helyszín a mézeshetek eltöltéséhez, ami télen szintén kevesebb pénzedbe kerül, és
  • A barátok miatt ne aggódj, elférnek ők is; ha mégsem jönnek? Ünnepeltek utána otthon.

 

téli esküvő lehetőségek hol tartsam az esküvőmet

 

Időjárás

Ha a világjárvány keresztülhúzta a nyári esküvői számításodat, de te nem szereted a hazai borongós és esős őszt, vagy a havas telet, tartsd az esküvőd Miamiban.

Ne maradj Európában, hanem utazz Floridába és váltsd valóra az álmaid. Itt nem kell tartanod a hidegtől és a szakadó esőtől. Miamiban egész évben jó az idő. A napi átlaghőmérséklet csupán januárban esik húsz fok alá. A téli kellemes meleg időjárását Miami nagyban köszönheti a partjait mosó meleg Golf-áramlatnak. Az óceánvize még januárban is  22 fokos, nyaranta pedig akár 30 fokig is felmelegszik. Florida nyugati, zártabb partjainál még ennél is 2-3 fokkal melegebb vizet találsz.

 

Álomfotók álomkörnyezetben

Elhiszem, hogy megható a havas táj Magyarországon, ha szereted. De legyünk őszinték, mikor láttál utoljára havat? Talán a Mátrában van pár olyan nap, amikor megmarad a hó több óránál tovább. Legyünk realisták, tutira nem akkor lesz a Mártrában hó, amikor a Te esküvőd lesz. És az esküvőd sem a Mátrában lesz. Az interneten található havas képeket, valamely más országban készíthették, valamelyik nemzeti parkban télen.

A trópusokon a télen sokkal szebbek a fények a fotózáshoz és videózáshoz. Ennek eredményeként a hideg, nyirkos fagyos hangulatú képek helyett vidám, jókedvű képeitek és videótok lesz.

Hókásában és zivatarban elég nehéz fotózni. Pontosabban lehet, de inkább ne nézd meg a végeredményt. Miamiban mindig jó az idő. Rengeteg kinti helyszín van, ami egyedi és különleges lehetőséget biztosít az esküvői képeitekhez. Nem kell nektek is ugyanott fotóznotok, ahol még annak idején a nagynénitek is fotózott. Ugyanannál a rózsabokornál. Itt Miamiban oda megyünk fotózni, ahová szeretnétek.

Pénzt spórolsz

Egy esküvő Magyarországon is legalább 4-5 millió forint. Ráadásul nagy az esély, hogy jól sem érzitek magatokat. Csak kiszolgáltok, szerepeltek, és mások jókedvét lesitek. Vagyis a nagy nap, nem rólatok szól. Akkor meg miért költenétek el egy rakás pénzt?

A tengerparti esküvő itt Miamiban sokkal olcsóbb. Milliókat spórólsz.

Ráadásul jól is érzitek magatokat. Ez csak rólatok szól. Az lesz, amit Ti akartok, nem az, ami szokás vagy jó a násznépnek.

A megtakarított pénzt inkább költsd az otthonodra, fizess elő egy házra, vagy egy autóra.

téli esküvő helyszínek olcsón miami florida

Időpont foglalások

Nem kell izgulni, hogy nem lesz időpontotok. Én itt lakom, és az óceán sem megy el sehova. Akár karácsonykor, vagy szilveszterkor is jöhettek. Bármikor meg tudjuk csinálni a ceremóniát.

A szertartás díszítésében segítségetekre lesz Szilvi (Sylva Design), akivel még otthon tudtok egyeztetni az elképzeléseitekről. Át tudjátok beszélni, hogy milyen virágokat szeretnétek, milyen stílusú csokor illik hozzád, ruhádhoz….

Ha akarjátok, akkor vegyétek meg a repülőjegyet most, holnap utazhattok. Holnapután elintézzük a papírokat fél óra alatt, és délután már esküvő. Ez nem vicc.

Egyszerű és olcsó ügyintézés

Az ügyintézés, fél órát vesz igénybe. A díja 90 dollár. Ennyi. Magyarországon egy rakás papírt kell beszerezni, előre kell időpontot foglalni, ha van. Ez hónapokat is igénybe vehet. A hivatalba rohangálás helyett inkább csináljatok valami hasznosat es gyertek el ide hozzánk. Itt egyszerűbb és gördülékenyebb. Csak 2 útlevél szükséges, amúgy úgyis nálatok van.

Az otthoni ügyintézésben segít dr. Rózsa Mária ügyvéd, aki a házassági anyakönyvi kivonat hiteles fordítását elkészítteti nektek, és iránymutatást is ad esetleges jogi kérdéseitekben, valamint praktikus tanácsokkal is ellát benneteket az utatok előtt.

Az ügyintézés egyszerűségéről itt olvashattok: külföldi esküvőhöz, házassághoz szükséges dokumentumok és eljárás

 Karácsonyi Miami

Semmi nem jobb, mint a mézesheteiteket, és az első közös Karácsonyt együtt, a trópusokon tölteni… Az újévi pezsgőt pedig igyátok meg kint az óceán partján és menjetek le Miami Beach-re szilveszterezni.

Mézeshetek olcsón

Miami kereskedelmi es közlekedési központ. Rengeteg helyre megy innét repülő, hajó es űrhajó is. Nem vicc, itt van a Kennedy Űrközpont, ami egy működő űrkikötő. Rengeteg helyre juthattok el hajóval és repülővel. Kedvelt úticélok: Kuba, Jamaica, Punta Cana, Puerto Rico, Kajmán -szigetek, Aruba, Barbados, St. Lucia, St Marteen, Turcks és Caicos-szigetek, Antigua, Bahamák de eljuthattok Brazíliába, Cost Ricara, Ecuadorba,  Peruba, az inkák birodalmába vagy Bolíviába. Mexikó is csak két óra repülővel innét.

Megtarthatjuk az esküvőtöket a nászutatok elején es már házason mehettek is tovább. Azt is lehet, hogy a nászút végén jöttök el Miamiba egy hajóút végén és mondjátok ki a boldogító igent. Mint említettem, itt elég egy nap a hivatalos esküvőhöz, ha szűken vagytok időben.

Öltözködés

Minden menyasszony a legszebb szeretne lenni a nagy napján. Itt nem kell 3-4 réteg ruhát felvenned. Lehetsz csinos. Az orrod sem lesz piros a sok orrfujástól…?

Azok a bizonyos rokonok otthon maradnak

Legyünk őszinték, minden családban vannak olyan rokonok, akiket azért hívnál meg, mert ők is meghívták valamikor a szüleidet es egyébként neheztelnének a szüleidre. Ti valójában meg se hívnátok őket, mert köztudottan nem tudnak viselkedni, vagy csak nem állnak közel hozzátok…Itt ilyen gond nincs. Meghívhatjátok őket, de biztosan nem fognak Titeket boldogítani…

Lehetőség van az azonos neműek közötti házasságra

Miamiban az emberek vagányak és elfogadók.  Teljesen legálisan lehet azonos neműek között házasságot kötni. Az ügyintézés szabályai ugyanazok, fél órás ügyintézés. Semmilyen különbség nincs itt, az azonos és különnemű házasságok között.

Bevásárlás

Ha egyszer rájössz, milyen óriási árkülönbségek vannak a magyar és a floridai árak között, mindig itt fogsz vásárolni. Mondjak egy példát?

Míg a magyar boltokban 70.000 Ft egy Calvin Clein felső, itt ezt megkapod 20 dollárért.

Vagy egy Michael Kors óra otthon 100.000 Ft körül kapható, itt megveszed maximum 100 dollárért.

Apple termékek féláron kaphatók a magyar árakhoz képest.

tengerparti esküvő heszínek trópusi esküvő pálmafák exotikus

Megszervezzük az esküvődet itt Floridában. A fotókat és a videót személyesen készítem el. Lesz magyar anyakönyvvezetőd és magyar nyelvű ceremóniád is. Ráadásul, itt a világon a legegyszerűbb hivatalosan házasságot kötni.

Magyar esküvői fotós + videó + dekoráció.

Magyar esküvők Miamiban. Küldjél üzenetet a részletekért ide kattintva: Elérhetőség

 

Az amerikai esküvői fotós honlapom: Miami Wedding Photographers
Hasznos Tippek Tengerparti Esküvőhöz
Tengerparti esküvői dekoráció magyar pároknak
Miért éppen Miami? Külföldi Esküvő + Nászút Egyben
Külföldi házasság honosítása Magyarországon a gyakorlatban
Szükséges dokumentumok külföldi esküvőhöz
Autóbérlés az USA-ban
Tengerparti esküvő ruha
Tengerparti esküvő frizurák

téli esküvő helyszínek
tengerparti esküvő helyszínek

Hívjatok fel Skype-on, Viberen vagy Facebook messengeren!

Mit veszíthettek?

Ez Amerika, ahol minden egyszerű és nincs lehetetlen.  Itt minden megvalósítható!

CLOSE