fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

Autóbérlés az USA-ban

Hasznos tanácsok autóbérléssel kapcsolatban!

 • Mindenképp szükséges: jogsi, és dombornyomott bankkártya. Teljesen mindegy, hogy betéti, vagy hitelkártyátok van. Nem szükséges nemzetközi jogsi. Teljesen felesleges szerintem. Elfogadják a magyar jogosítványt. A rendőrök is.
 • Javasolt cégek: Thrifty, Budget, Dollar, ..stb A nagy cégek itt mind jók.

 • A honlapon található árakhoz még hozzá kell adni a helyi adót ami körülbelül 7%. Ezen felül hozzá szokták adni az alapbiztostás díját. A biztosítás nem kötelező, ha kéred akkor nem adják hozzá a végösszeghez. Előfordul, hogy a bérlőcég kérdés nélkül hozzácsapja a szerződéshez, nagyon fontos, hogy ha magasabb összeget akarnak fizettetni bérléskor annál, mint ami a foglalásban van, tisztázzuk, hogy ez miből jön ki.

 • A nagy autókölcsönző cégek itt az USA-ban megbízhatóak. Nincsen trükközés a kilóméterrel.
 • Talán az egyik legfontosabb, hagy az autó felvételekor zárolnak kb. 200 dollárnak megfelelő összeget. Ezt vissza fogod kapni az autó visszavitele után hamarosan. Az összeget a bankkártyán zárolják. Jobb a hitelkártya haszálata, mert ennél a hitelkeretünk egy részéhez nem férünk hozzá, betéti kártya használata esetén pedig a saját pénzünk egy részéhez.

 • Néhány országban hallottam olyanról, hogy vég nélküli zárolást alkalmaznak és papírokat kellett küldözgetni a bankhoz hogy végre feloldják az autó visszavitele után. Az USA-ban ilyen nincs szerencsére.
 • Az autó átvételekor mindig át kell nézni az egész járművet. Az összes karcolás, apró sérülés legyen rajta a bérlési szerződésen. Ezzel még senkinek sem volt problémája.

 • Amikor felveszitek az autót, akkor ne lepődjetek meg, ha ráböknek 30-40 autóra és megkérnek Benneteket, hogy válasszátok ki a legszimpatikusabbat. ­­­A kulcs benne lesz az autóban.
 • Azautókölcsönző cégek összevetésénél érdemes azt is megnézni, hogy a számunkra fontos extrákat ki hogy árazza. A egyik ilyen kiegészítő a gyerekülés, előfordul, hogy valaki fix összeget számol fel naponként, másnál pedig ingyenes. Ezt bekalkulálva sokszor jön ki az, hogy nem szabad az első legolcsóbbnak tűnő ajánlatra klikkelni. A második sofőrért is sokan pénzt kérnek. GPS-bérlést is mindenki kínál de ez szerintem felesleges. Használd a telefonodat a tájékozódáshoz.

 • Ritkán, de előfordul az is, hogy egy bérlés nem tartalmaz korlátlan használatot. Én erről csak egyszer hallottam. Ez esetben a személy egy teljesen ismeretlen magánszemélytől bérelte az autót. Ezt nem javaslom.
 • Floridában a Fort Lauderdale-I reptéren legolcsóbb az autóbérlés.

 • Lehetőség van régi autó bérlésére is! Természetesen ennek ára magasabb.
 • GPS – Érdemes letölteni olyan ingyenes GPS szolgáltatók szoftvereit a telefonodra, amelyek internet nélkül is működnek. Ha pedig vesztek amerikai telefonkártyát, akkor pedig használjátok a google térképét.

 • Ha nincs olyan autó, amilyet lefoglaltatok, akkor az autókölcsönző egy magasabb kategóriájú autót ad.
 • Az autót teli tankkal fogod megkapni és teli tankkal kell visszavinni. Ha nem teli tankkal viszed vissza, akkor az autókölcsönző feltankolja, de ézért díjat számolnak fel.

ELÉRHETŐSÉGEM:

Ha kérdésetek van, akkor hívhatjátok a húgomat, Gyöngyit, Magyarországon:
0630/436 8257,
vagy elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon:
+1 786 444 9743.

Csörögjél amikor van időd! Az időeltolódás + 6 óra.

Email:

info@haringphotography.com

SKYPE
Skype azonosítóm: drottoharing

Viber:

+ 1 786 444 9743

Facebook messenger:

https://www.facebook.com/OttoHaring

Általános információ külföldi esküvőről: Külföldi esküvő szervezése Külföldi esküvő honosítása: Külföldi esküvő honosítása További képek tengerparti esküvőkről: Tengerparti Esküvő Képek tengerparti esküvő kettesben külföldi esküvő külföldi esküvő tapasztalatok külföldi esküvő olcsón tengerparti esküvő európában tengerparti esküvői ruha

Miami Esküvő

Miami Esküvők

Meglepetés lánykérés

Lánykérés külföldön

CLOSE