fbpx
Menü
Itt nem kell senkinek sem

megfelelni!

Ez csak rólatok szól!

tengerparti esküvő olcsón

A házasság honosítható Magyarországon.

Nem kell lefordítani semmit sem!

Az útleveleteken kívül semmilyen más dokumentum nem szükséges!

A tengerparton történő házasságkötéshez szükséges dokumentumok, hasznos információk

A házasság honosítható Magyarországon! Külföldi házasság honostítása: a házassság érvényességéhez szükséges dokumentumok: 2 útlevél! Nincs szükség semmi másra. A hivatalos esküvőhöz itt Floridában csak a két útleveletekre van szükség. Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem.

tengerparti esküvő olcsón

Nem kell lefordítani semmit sem! Nem kell a Közigazgatási Hivatalhoz rohangálni és nem kell a pénzt költeni hivatalos idegennyelű fordításra sem. Azt a pénzt inkább költsétek el a pálmafák alatt valami másra. Akkor sem kell semmilyen dokumentum sem, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban. Tudom, nehéz ezt elhinni, de ez itt Floridában így van. Sok helyen szükséges az érkezés után még legalább 6 hónapig érvényes útlevél. Itt nem szükséges! Sok tengerparti esküvői helyszínen helyen szükséges az ún. családi állapotigazolás. ( Ez a dokumentum igazolja a külföldi anyakönyvi hivatal felé, hogy házasságkötéseteknek a magyar törvények szerint akadálya nincsen. ) Gondolom már kitaláltátok, itt nálunk ez sem szükséges! Semmilyen csaladi állapotváltozást igazoló dokumentum (válás, adoptálás, halálozás) nem szükséges. Nem kell polgári házasságlevél az egyházi esküvőhöz. Az egyházi esküvő esetében nem szükséges a keresztlevél (sőt az sem baj, ha nem vagytok megkeresztelve), sem a plébánia hivatal által kiállított igazolásra. Nem kell semmilyen egyházi dokumentum!

Nagyon sok magyar pár nehezen tudja elhinni, hogy nem kell semmilyen dokumentum. Teljesen megértem, én is Magyarországon nőttem fel. Lényeg: csak a két útleveletekre van szükség!!!

 

külföldi esküvői csomagok szállással

Ügyintézési idő

Nem kell előre fizetni semmit sem és hivatali ügyintézés 30 percet vesz igénybe a több hónapos utánjárás helyett. Nincs várakozási idő sem. Mivel nem kell dokumentumokat beszerezni, ezért akár holnap utánra is le lehet szervezni az esküvőt. Egy nap azért kell, hogy kiérjetek Miamiba.

Az anyakönyvezetőhöz természetesen elkisérlek Benneteket, tolmácsolok, ha szükséges és segítek bármiben. Nektek csak le kell jönnötök később a tengerpartra.

Nem kell angolul beszélnetek, magyar nyelven történik a szertartás.

ELÉRHETŐSÉG:

Ha kérdésetek van, akkor hívhatjátok a húgomat, Gyöngyit, Magyarországon: 0630/436 8257, vagy elérhető vagyok személyesen otthon Miamiban ezen a számon: +1 786 444 9743. Csörögjél amikor van időd! Az időeltolódás + 6 óra.

Email:
info@haringphotography.com

SKYPE
Skype azonosítóm: drottoharing

Viber:
+ 1 786 444 9743

Facebook messenger:
https://www.facebook.com/OttoHaring

 

CLOSE